Widziany, Widziana, Widziani :D

Widziana wczoraj srebrna 156SW na Orląt Lwowskich. Machałem, ale kierowniczka nie patrzyła w moją stronę, pozdrawiam!

A, i co to za gagatek w czarnej GT na tablicach DBL na trasie wrocław-oława, nie odpowiada na pozdrowienia (już kolejny raz)? :)

Widziana wczoraj srebrna 156SW na Orląt Lwowskich. Machałem, ale kierowniczka nie patrzyła w moją stronę, pozdrawiam!

A, i co to za gagatek w czarnej GT na tablicach DBL na trasie wrocław-oława, nie odpowiada na pozdrowienia (już kolejny raz)? :)

To samo tyczy się "Pana gagatka";) ze srebrnej 166 na rejestracjach Oławskich ;) .Tak poza tym ,pozdrawiam wszystkich Alfisti napotkanych dzisiaj na drodze :) odmachane-pomachane ;) a było ich ze trzech ;) Trasa Groblice <-->Wrocław ;)

jeśli poliftowa i nie na tutejszych blachach, to mogłam być ja, bo to moja codzienna trasa - odpozdrawiam na zapas:)
Z kolei dzisiaj wymrugani na legnickiej Państwo w ślicznym czarnym Spiderze.

Pozdrowienia dla Alfistów z czerwonej 156 którą wyprzedziłem na trasie Wrocław - Ząbkowice :) I jeszcze dla Velk'a. Bo to z tobą się mijałem w Ząbkach na Ziębickiej? :P

Hejo,
Pozdrwaiam Kierownika 156 na FZA z ręką w górze na Działkowej w Legnicy tuż po 8mej :)
Widziano również Panią, powożącą 146 srebrną DSR !#@44 na ramkach, dziś ok 18tej w odcinku stadion - Leśnica - pomrugana długasami, a po wyprzedzeniu awaryjnymi - nic nie dało. Pozdrawiamy zaocznie :P

Pozdrowienia dla drivera ze srebrnej 156SW stojącej przed momentem na zatoczce dla autobusów na wysokości TESCO przy Długiej :)

Wczoraj w godzinach rannych widziane na ramkach na A4 przy Wrocławiu widziana srebrna 166 DST 0019*, jechałem Caddy obrendowanym na Żubra na wysokości ciężarówki na barierkach, i chwilę później srebrna 156 DW 9461* na A8.
We wtorek również czerwona 156 DW43***, jechałem Caddy obrendowanym na Tyskie :P

Pozdrowienia dla czarnej 156 PKR pare minut temu kolo Hali Targowej i zaparkowanych: czarnej 159 na Nankiera i jeszcze srebrnej 166 kolo wydzialu prawa :)

Dzisiaj Czarna 156 sedan DZA w kierunku od bunkra do stadionu, kierownik nie widział machania :P
Jasna 156 Sw po lift DZA na wysokości rs serwis w kierunku centrum w koreczku :P

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej Gtv FL widzianego wczoraj (28.10), ok. godz. 17 na Bystrzyckiej koło przejazdu kolejowego. Rączka była :) Pozdrawia kierownik z czarnej Gtv z pierwszego wypustu :)

Pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 na tablicach SK..., widzianego przed chwilą na nowodworskiej w Legnicy. Obustronnie pomrugane ;)
Jeszcze raz pozdrawiam!

Pozdrowienia dla Alfistów z czerwonej 156 którą wyprzedziłem na trasie Wrocław - Ząbkowice :) I jeszcze dla Velk'a. Bo to z tobą się mijałem w Ząbkach na Ziębickiej? :P
Dokładnie, pozdro!
P.S
Fajne masz te lampy, dobrze świecą? :D

Amortyzatory
Powrót