Widziany, Widziana, Widziani :D

Czyja to 156SW DLU 78XX na ramkach stoi pod moją pracą? Pozdrawiam

Wczoraj rano pod Ferio widziana czerwona siekiera Jestera (prawie rym :) )

Czwartek -> ok. 15.30 widziana 159 Kolegi SHEMAGONISH (mrugałem i machałem, ale nic z tego :D - jechałem Żeromskiego, Ty wyjeżdżałeś z XX-lecia od przedszkola)

Piątek -> widziana 166 Moniki i Karola (NEROVOLCANO) koło Biedronki.

Sobota -> ponownie 166 stojąca na Wrocławskiej naprzeciwko szkoły :)

Dzisiaj widziana srebrna 156 sedan DOA XXXX na klubowych ramkach w Oławie na 11 Listopada :)

może tak ją rozgrzałeś, że kolor zmieniła
rozgrzany to ja ostatnio byłem i kolor zmieniałem jak kameleon. DSCF2983.jpg akcja na moim osiedlu przez "życzliwego sąsiada" spowodowała tym, że zastałem taką oto sytuację.DSCF2985.jpgpo dość ciekawej dyskusji z rangerami puścili wolno bez mandatu ;) ale ostrzegli, że będzie nalot. dziś rano uziemili 13aut :D

Łysy, szukaj granatowego 'poloneza' ze scudetto :P będzie stał pod blokiem :P

Patrzę na rejestrację i to faktycznie Ciebie widziałem, nie wiem skąd ten czerwony mi się wziął. Pewnie zaspany byłem, lub wczorajszy :) A Twoje auto stało w tym samym miejscu, co na zdjęciu :)

Dziś w Niemczy mijałem czerwoną 155 z ramkami i tablicami ZK (w miejscu, gdzie robią drogę i są światła). Mrugałem i machałem ze Stilo z ramkami :D... odzew był, ale nie wiem, czy ze względu na ramki, czy z innego powodu :)

Pozdrawiam :)

Dziś w Niemczy mijałem czerwoną 155 z ramkami i tablicami ZK (w miejscu, gdzie robią drogę i są światła). Mrugałem i machałem ze Stilo z ramkami :D... odzew był, ale nie wiem, czy ze względu na ramki, czy z innego powodu :)

Pozdrawiam :)
No jasne że ze względu na rameczki:) Czasem prowadzi żona i nie zawsze zwraca uwagę na klubowe rameczki:)Pozdrowionka:crazy_pilot:

Wczoraj na II AWP w Legnicy widziany animek tylko w jakiś takim dziwnym miejscu się zatrzymałeś :) Pozdrawiam

Granatowa 147 w Radwanicach, tablice miała bodajże DPL (nie zwróciłem uwagi czy oramkowana). Mrugnąłem, pomachałem - odmachane :)

Kolejna 147 spotkana na krzyżówce dróg nr 3 i 12, awaria filtra paliwa. Niestety nie mogłem panom pomóc, nawet podholować, bo nie mieli zaczepu na przód. Ale mam nadzieję, że im się udało, bo dość zimno jest...

Czyja to popielata alfa 159 SW na DGL stoi na zakladzie Rudna-Główna? oczywiscie z rameczkami

Amortyzatory
Powrót