Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czyżby Kolega Dawidku11 ?Czyja to 156SW DLU 78XX na ramkach stoi pod moją pracą? Pozdrawiam
Czyja to 156SW DLU 78XX na ramkach stoi pod moją pracą? Pozdrawiam
Wczoraj rano pod Ferio widziana czerwona siekiera Jestera (prawie rym)
może tak ją rozgrzałeś, że kolor zmieniła :haha:dobre tylko ja jeżdżę granatową
![]()
dobre tylko ja jeżdżę granatową
![]()
rozgrzany to ja ostatnio byłem i kolor zmieniałem jak kameleon.może tak ją rozgrzałeś, że kolor zmieniła
akcja na moim osiedlu przez "życzliwego sąsiada" spowodowała tym, że zastałem taką oto sytuację.
po dość ciekawej dyskusji z rangerami puścili wolno bez mandatu No jasne że ze względu na rameczkiDziś w Niemczy mijałem czerwoną 155 z ramkami i tablicami ZK (w miejscu, gdzie robią drogę i są światła). Mrugałem i machałem ze Stilo z ramkami... odzew był, ale nie wiem, czy ze względu na ramki, czy z innego powodu
Pozdrawiam![]()
sorewicz nie widzialem, poprawie sie nastepnym razemCzwartek -> ok. 15.30 widziana 159 Kolegi SHEMAGONISH (mrugałem i machałem, ale nic z tego- jechałem Żeromskiego, Ty wyjeżdżałeś z XX-lecia od przedszkola)
No jasne że ze względu na rameczkiCzasem prowadzi żona i nie zawsze zwraca uwagę na klubowe rameczki
Pozdrowionka:crazy_pilot:
Spoko, spokosorewicz nie widzialem, poprawie sie nastepnym razem![]()
Wczoraj znów Was mijałem !No jasne że ze względu na rameczkiCzasem prowadzi żona i nie zawsze zwraca uwagę na klubowe rameczki
Pozdrowionka:crazy_pilot: