Widziany, Widziana, Widziani :D

czyja 156 parkuje na Kasprowicza - prawie przy wieży ciśnień. Posiada rameczki.
Pozdrawiam serdecznie ;)

Czy jest tu może właściciel bordowej 147 z ramkami 'FORZA ITALIA', który dziś rano parkował w podwórku przy ul. Piaskowej (za Halą Targową) ? :)

Pozdro dla Barusia, który pod żabką czaił się żeby jakiejś starszej pani wyrwać torebkę :D

Pozdrowienia dla Jester:),który pozostawił mi kartkę za wycieraczką na oarkingu przy Tesko na Bielanach.

Kasza czy Ty dzisiaj nie byłęś w Świeadowie??? jeśli tak to widziałem Cię rano jak wysiadałeś ze służbowej chyba Lancii i zmierzałeś do biedronki

Pozdrowienia dla oramkowanej szarej? 156 widzianej w Świebodzicach po 11 była łapka ale bez odzewu oraz dla czarnej 156SW bodajże DL na trasie Bolków Strzegom i czarnej 159 DLW przed na trasie Gryfów Jelenia również bez odzewu.

Dzisiaj około 15.15 mijałem -jadąc z Ząbkowic - granatową 156 z ramkami. Jechała od Wrocławia (byłeś kawałek za niebieską stacją paliw).

Kto to taki ? :)

Pozdrowienia dla właściciela białej 155 zaparkowanej jakąś godzinkę, dwie temu pod Kauflandem.
To klubowa furka? Ramka chyba z innego forum :)

dziś na A4 ok.16.00 w kilkanaście km za Wroclawiem w kierunku Zgorzelca wyprzedzała mnie ciemno niebieska 156 SW z ramkami SBE.mrugnąłem-był odzew.jeszcze raz pozdrawiam. szara 156 na niemieckich numerach :)

Dziś około godz. 9 widziana czerwona przedliftowa 147 na DSW pod Medicusem w Jaworze :)

Pozdrowienia dla właściciela ośnieżonej 145 którą miałem 20 min temu w Jerzmanowie

Amortyzatory
Powrót