Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
... po czym zwiać z piskiem robiąc KLE KLE KLEPozdro dla Barusia, który pod żabką czaił się żeby jakiejś starszej pani wyrwać torebkę... ... ...
a tak myślałem, że to p. JanuszPozdrowienia dla Jester,który pozostawił mi kartkę za wycieraczką na oarkingu przy Tesko na Bielanach.
tak to bylem ja. nie widzialem cieKasza czy Ty dzisiaj nie byłęś w Świeadowie??? jeśli tak to widziałem Cię rano jak wysiadałeś ze służbowej chyba Lancii i zmierzałeś do biedronki
Pozdrowienia dla właściciela białej 155 zaparkowanej jakąś godzinkę, dwie temu pod Kauflandem.
To klubowa furka? Ramka chyba z innego forum![]()
taka z ramkami ikara? też ją gdzieś widziałem :>Pozdrowienia dla właściciela białej 155 zaparkowanej jakąś godzinkę, dwie temu pod Kauflandem.
To klubowa furka? Ramka chyba z innego forum![]()
Dzisiaj znów Cię widziałem ! Zostawiłem wizytówkę. Widziałeś jak machałem ?No jasne że ze względu na rameczkiCzasem prowadzi żona i nie zawsze zwraca uwagę na klubowe rameczki
Pozdrowionka:crazy_pilot: