Widziany, Widziana, Widziani :D

gdzie jest moderator...oni mowia o alko na forum motoryzacyjnym;) propaguja asocjacje miedzy woda i samochodami;)

Dziś odmachane koledze ze srebrnej Alfy 166 ZS 3791K pod IKEA ( ramki klubowe)na Bielanach Wrocł. kolega pojechal w stronę centrum, Ja na A4 na Legnice.
Pozdrawiam :) miło było zobaczyć 166 z kierownikiem który pozdrowił :)
Sporo u Was lata 166 miło popatrzeć :)

Dante[PL napisał:
;651999]gdzie jest moderator...oni mowia o alko na forum motoryzacyjnym propaguja asocjacje miedzy woda i samochodami

Po ostatnim ogólnopolskim zlocie jakoś mnie to nie przeraża. Aczkolwiek niech ja sie dowiem, że któryś przekroczył 0,5 i autem jechał.....

kurcze resti ja już myślałem że sprzedałeś Belle - nie widać Cię, nie słychać...

ja pozdrawiam 123 alfy 156 widziane dziś na trasie ŚŚ/Wrc<sic/Jelcz
jedna mi została w pamięci 156 srebrna na czarnych felgach ala fone gdzieś na wylocie na JelczLaskowice choc to raczej był upław nie wylot
a też gdzieś ramki klubowe widziałem ale juz alfy nie pamiętam XD
no i kurcze srebrna 166 2.0 V6 na legnickiej:crazy_pilot:

Ostatnia edycja:
156X sprzedaż alfy nie jest brana nawet pod uwagę ostatnio jakoś czasu brakowała liczę że uda mi się pod MM zajechać w następną środę.

Jarek' szukałem miejsca parkingowe mieszkam tam więc wiem że miejsce jest a za chwile go nie ma i znów trza rundkę zrobić w poszukiwaniu kolejnego gdybyś chwilę dłużej postał to pewnie byśmy zdążyli zamienić kilka zdań.

Dzisiaj koło 9 na ślężnej 156 fl SW ciemna z ramkami - trąbiłem :)
Koło 12.30 bordowa 155 na ramkach na brucknera w strone pasażu :)

Wczoraj na Robotniczej koło Wagonowej srebrna 156 na ramkach klubowych z Oleśnicyz właścicielem naprawiającym nam drogi. Pozdrowionka były:)

Widziana codziennie w Lubinie srebrna AR 156 FL SW, tablica GTC.... w forumowej ramce pod Zakładem Górniczym Lubin Wschodni, 1 zmiany.

pozdro dla kolegi w 156, który stanął na Bielanach przy maku ok 22 wczoraj.
nie wiem czy kolega nie z forum, bo dałem mu wizytówkę za szybę i gdy wracał do samochodu to uśmiechnął się i kiwnął ręką w naszą stronę :) staliśmy 50 metrów obok.

Adam

czyja taka ładniutka, chociaż w "kaloryferowym" kolorze (znaczy się srebrnym) ;) stoi kolejny dzień na Trzebnickiej?
Jak nie przepadam za lakierem w tym kolorze, bo przeważnie jest zaniedbany, to ten jest pierwsza klasa.
Alfa ma lotkę.

Dziś widziana ciemnozielona 145 w Środzie Śląskiej zaparkowana w okolicach ul Flamandzkiej na klubowych ramkach

pozdro dla kolegi w 156, który stanął na Bielanach przy maku ok 22 wczoraj.
nie wiem czy kolega nie z forum, bo dałem mu wizytówkę za szybę i gdy wracał do samochodu to uśmiechnął się i kiwnął ręką w naszą stronę :) staliśmy 50 metrów obok.

Adam

Pozdrawiam również :)

A ja dziś raina widziałem pod jego garażem.
Albo mi się wydawało, albo rowerami handlował :D

PS. Dzięki za kółko :)

Widziany w Paszowicach kolega 156X chyba (156 po FL, tablice ERA xxxx) :) Tzn kolega jako pierwszy mnie zauważył i mrugnął światłami, ja (akurat jako pasażer) pomachałam :)

Amortyzatory
Powrót