Widziany, Widziana, Widziani :D

a faktycznie była tam czerwona 147FL jak się nie mylę - na rameczkach - i jeszcze mówię do Żony no zobacz miał ramki i nie pomachał... wracalismy z Jakuszowej od koleżanki , a nawet jeden z zaproszonych gości mówił że zna kogoś kto ma czerwoną 147 i że też należy do klubu... więc pewnie chodziło o Ciebie :)

a faktycznie była tam czerwona 147FL jak się nie mylę - na rameczkach - i jeszcze mówię do Żony no zobacz miał ramki i nie pomachał... wracalismy z Jakuszowej od koleżanki , a nawet jeden z zaproszonych gości mówił że zna kogoś kto ma czerwoną 147 i że też należy do klubu... więc pewnie chodziło o Ciebie
Alfa jest przed FL :) Pomachałam ale z lekkim opóźnieniem, z daleka nie widzę za dobrze więc ramki w ostatniej chwili dostrzegam :D
Pozdrawiam!

pozdro dla kierowcy 147 widzianego dziś przed Nysą o godzinie 15. jechałem z przeciwka od Niemodlina 156 sw

dziś widziana czarna 147 we wro na skrzyzowaniu karkonoskiej z jezdziecka. alfa przykula moj wzrok felami- ladne szprychy, w lusterku jak sie ogladalem zauwazylem ramki. czarna 147 jtd,blachy RP, lampy a'la gta, kogo widziałem? :)

Dziś na odrodzenia śmignęla mi srebrna 166 DLU 09.... Pozdro. Nie machałem gdyż jechałem służbowym :D
I fajna czarna 156 z sympatyczna kierowniczką :D

Pozdrawiam kierowce czarnej AR 156 DZA.... (;klubowe rameczki;), ktory parkuje na ul.Wandy Rutkiewicz ;)

A witam i pozdrawiam :)

Moja mała obecnie u kosmetyczki stoi, więc chwilę jej nie będzie :)

Pozdrawiam kolegę, który namierzył mnie wczoraj na Drobnera :D
Wracałam do domu na "autopilocie" ;), bo ledwo żyłam po ćwiczeniach w klubie. Rozglądanie się było poza moją percepcją.
Gdyby kolega nie zaczął trąbić, to na bank nie zwróciłabym uwagi. Nawet nie wiem, co to był za model 156, czy 159 :lol: Zarejestrowałam tylko SW.

ja trafilem 156X w niedziele na Maslickiej - tylko ze poruszalem sie na piechote, wiec nie mialem czym zatrabic ani zamrugac ;)

ja trafilem 156X w niedziele na Maslickiej - tylko ze poruszalem sie na piechote, wiec nie mialem czym zatrabic ani zamrugac ;)

kurcze mogłeś wskoczyć na pas ruchu pewnie bym zauważył - a tan na poważnie to gdzie mnie ustrzeliłeś ??

kurcze mogłeś wskoczyć na pas ruchu pewnie bym zauważył - a tan na poważnie to gdzie mnie ustrzeliłeś ??

Szedlem sobie Maslicka, bylem dokladnie pod estakada AOW, Ty jechales w kierunku miasta, ja w odwrotnym sie poruszalem. Tam chodnik jest tylko po jednej stronie, wiec mialem za daleko zeby rzucic sie na maske :D

ooo ale to musiała być sobota i zaraz po tym jak widział mnie Łysy... w niedzielę wróciłem do Wrocka, wjechałem od Królewieckiej i tyle.

Wczoraj mijana błękitna 156 DKL (chyba polift ?) w drodze z Wrocławia do Ząbkowic...

Nie zdążyłem machnąć... Pozdrawiam z czarnej 'jednookiej', poliftowej 147 :)

No moze nawet byla to sobota ;)
myslalem, ze caly dzien ukrywalem sie w domu przed Adamkiem i Wladkiem, ale przypomnialo mi sie, ze do warzywniaka pociskalem przed poludniem w sobote i to wtedy moglo byc!

Dziś późnym wieczorem pod Mc'D na Bardzkiej pieeeeeękna 156 bordowa.
Wjeżdżałem dużym dostawczakiem i nie zdążyłem machąć jak wyszedłeś z auta :) Ach ten głód :)

dziś na bank widziany Mumin koło Galerii Dominikańskiej - leciałeś prosto ja skręcałem w lewo i żółta 145 ale czy to był Carlos to nie wiem - zauważyłem w ostatniej chwili... wszystko około 19 - pzdr!!!

Amortyzatory
Powrót