D
Dante[PL]
Guest
widze ze tu kolega to z jakimis plecami w googlach jest:>
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mojej nie widziałeś wczoraj pod MCDa ja dzisiaj widziałem mase alf i nie chce mi sie wypisywac po kolei wszystkich :
mojej nie widziałeś wczoraj pod MCD![]()
Kurde no, a mnie co tak nie widać ?!
Bo się przesiadłeś na kombi w dieslu...![]()
No... Teraz będę już wiedziałPozdrawiam! A dziś, przy ul. Mosiężnej (przy 'Żabce') widziany kolega na klubowych ramkach! Czerwona, piękna 147
!!
Bo się przesiadłeś na kombi w dieslu...![]()
Jak jechaliśmy z Piotrkiem po auto, to chciałem sedana w benzynie, ale Piotrek mnie namówił na SW w dizlu. Mówił, że wageny takie fajne są i laski na to lecą ...Toś mu przygadał klekocie![]()
Mówił o VOLKSwagenach ... z silnikami diesla... ale nie JTD, tylko TDI ! ! !Jak jechaliśmy z Piotrkiem po auto, to chciałem sedana w benzynie, ale Piotrek mnie namówił na SW w dizlu. Mówił, że wageny takie fajne są i laski na to lecą ...
widziana dzisiaj około 15 w Leśnicy ciemno szara 156 Sport Wagon, niestety późno zauważyłem, byłem zajęty ustawieniem cb, oraz kierowniczka pozdrowiona "obustronie" 166 przed FL czarna (raczej) w Środzie Śląskiej na forumowych tablicach DW.
Smerfetek nie było a Ważniak też się skończyłA Ty nie dałeś mi smerfa