Widziany, Widziana, Widziani :D

Dobre pozycjonowanie to podstawa :D

Piotrek, nie masz na co kasy wydawać?????? Następnym razem pod MM przywozisz dla każdego po Roleksie :D

Pozdrawiam :)! A dziś, przy ul. Mosiężnej (przy 'Żabce') widziany kolega na klubowych ramkach! Czerwona, piękna 147 :D!!

No właśnie Pocieszny miałem Cię pytać czy Ty masz jakąś białą naklejkę przy tylnej bocznej szybce - teraz już wiem że masz i wiem też że widziałem Cię wczoraj około 18 jak leciałeś z MM w stronę Astry - ja stałem w korku od Popowic... pozdro!!!

widziana dzisiaj około 15 w Leśnicy ciemno szara 156 Sport Wagon, niestety późno zauważyłem, byłem zajęty ustawieniem cb, oraz kierowniczka pozdrowiona "obustronie" 166 przed FL czarna (raczej) w Środzie Śląskiej na forumowych tablicach DW.

Kurde no, a mnie co tak nie widać ?!

pozdrawiam kierowników : zielona 145/146 DZL z lexus-look widziany dziś koło sklepu Rondo na zabobrzu około 16.20 - po machane odmachane, i chwile później spider czerowny DJ

widziana dzisiaj około 15 w Leśnicy ciemno szara 156 Sport Wagon, niestety późno zauważyłem, byłem zajęty ustawieniem cb, oraz kierowniczka pozdrowiona "obustronie" 166 przed FL czarna (raczej) w Środzie Śląskiej na forumowych tablicach DW.

raczej granatowa, w ostatniej chwili Cię zobaczyłam, ale zdążyłam przesłać pozdrowienia

Dziś odmachane koledze ze srebrnej Alfy 166 ZS 3791K pod IKEA ( ramki klubowe)na Bielanach Wrocł. kolega pojechal w stronę centrum, Ja na A4 na Legnice.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót