stembalski17
Nowy
tak mniej wiecej to bylo okolo 14tej
szkoda ze tak pozno Cie zaowazylem bo pocisnalbym za Toba i jeszcze bysmy pogadali ... no nic nastepnym razem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Niebieski Passat?Pozdr dla animka skręcającego z witelona w młynarską w legnicy i za chwilę widziany na tym samym skrzyżowaniu w drugą stronę![]()
Pozdro dla ciemnej GTV na DWL 60.. z klubowymi ramkami. Zaparkowałeś/aś koło mnie pod szpitalem na Grabiszyńskiej![]()
pozdro dla Lysego mijanego dzisiaj w drodze do pracy
To calkiem niezly slupek Ci spustoszenie na klapie zasial!
pozdro pozdro, ostatnio rano też Cię mijałem i - podobnie jak dzisiaj- też ziewałeśale dziś zauważyłeś
![]()
to jamam nadzieje ze byles tam w przyjemniejszej sprawie niz ja.
oj bo nie dosc, ze nudzi mi sie przez te utrudnienia na drodze, to jeszcze jade do roboty w ktorej nie mam nic do robienia aktualnie![]()
Pozdro dla nieziewającego Xenocyda![]()
Dante[PL napisał:]A Ty Raf jestes w ibm?:>
Pozdro dla ciemnej GTV na DWL 60.. z klubowymi ramkami. Zaparkowałeś/aś koło mnie pod szpitalem na Grabiszyńskiej![]()

dzis pod areną widziany Pociesznego auto a potem i sam właściciel, niestety zanim zdążyłem coś powiedzieć to już go nie widziałem (aluzja do strusia), potem Tajniakos pod PKP- machałem z przejścia dla pieszych
![]()