Widziany, Widziana, Widziani :D

tak mniej wiecej to bylo okolo 14tej :) szkoda ze tak pozno Cie zaowazylem bo pocisnalbym za Toba i jeszcze bysmy pogadali ... no nic nastepnym razem

Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki czerwonej 147 dziś mijanej w okolicach Węglińca

Pozdrowienia dla kolegi w granatowej 146, który przed momentem obtrąbił mnie na świebodzkim :)
Sori , ale ocb zorientowałem dopiero po chwili - jak widziałeś wracałem z suto zakrapianego wesela, które skończyło się ledwie kilka godzin temu, dlatego moje procesy myślowe lekko zwolniły :D
Swoją drogą niezłe mas oko ! :)

Pzdr i dobranoc :)

Pozdrowienia dla właściciela białej GT - widziany dzisiaj ok 10 na stacji STATOIL przy ul. Braniborskiej ;)

pozdro dla Lysego mijanego dzisiaj w drodze do pracy :)
To calkiem niezly slupek Ci spustoszenie na klapie zasial!

pozdro dla Lysego mijanego dzisiaj w drodze do pracy :)
To calkiem niezly slupek Ci spustoszenie na klapie zasial!

pozdro pozdro, ostatnio rano też Cię mijałem i - podobnie jak dzisiaj- też ziewałeś :) ale dziś zauważyłeś :)

Słupka niestety do dziś przeboleć nie mogę... Ale już niedługo Bella będzie jak nowa :)

155-tka czerwona, chyba Formula (spojler taki jak u mnie) widziana na drodze E65, bardzo blisko Dobromila. Szybko się mięliśmy, ale widziałem że kierowca też spojrzał :)

Jeszcze ostatnio wyczaiłem kręcą się po Głogowie czarną 155 z podwójnym wydechem zadartym do góry. Niestety, zauważyłem też, że po lewej z tyłu jest mocno wgnieciona :(
Ale pozdrawiam właściciela, który tylko zdążył na mnie spojrzeć i musiałem już wyjeżdżać z tego parkingu Tesco ;)

dzis pod areną widziany Pociesznego auto a potem i sam właściciel, niestety zanim zdążyłem coś powiedzieć to już go nie widziałem (aluzja do strusia :P), potem Tajniakos pod PKP- machałem z przejścia dla pieszych :P

dzis pod areną widziany Pociesznego auto a potem i sam właściciel, niestety zanim zdążyłem coś powiedzieć to już go nie widziałem (aluzja do strusia :P), potem Tajniakos pod PKP- machałem z przejścia dla pieszych :P

Dowód Mamy :) Trzeba było wbić do środka do mnie :)

Załączniki

• Aa.jpg
    Aa.jpg
    120.3 KB · Wyświetleń: 83
Amortyzatory
Powrót