Łysy0800
Użytkownik
Pozdro dla Snoop'a ( lotnicza) - nie spałem za kierownicą jak kiedyś, oraz dla Łysego na rondku koło stadionu - wszystko dziś około 14 - wracałem z egzaminu z matematyki - poszło dobrze może nawet bardzo dobrze![]()
Pozdro
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdro dla Snoop'a ( lotnicza) - nie spałem za kierownicą jak kiedyś, oraz dla Łysego na rondku koło stadionu - wszystko dziś około 14 - wracałem z egzaminu z matematyki - poszło dobrze może nawet bardzo dobrze![]()
Łysy ! Kiedy będziesz 'na swoim' już ?
Teraz codziennie przejeżdżam obok, licząc, że Cię namierzą i d*** !![]()
Baruś, właśnie wróciłem, byłem na Opolskiej
Za miesiąc grill!
A przy okazji pozdro dla kierownika 146 z ramkami na Wandy Rutkiewicz gdy z żoną wyciągaliśmy zakupy z bagażnika- była łapka od Alfisty, ja pozdrowiłem machając torbami![]()
Pozdrawiam, pozdrawiam tyle, że nie 146, a 155 )
To nie mogłeś zajechać do mnie ;/ ?
Popielskiego 31- te domki z tyłu...
![]()
Faktycznie nie spałeś, aż dziw bierzePozdro dla Snoop'a ( lotnicza) - nie spałem za kierownicą jak kiedyś
Nie, to nie ja - dzisiaj z Wrocławia nie wyjeżdżałemdzisiaj na A4 ok 6.30 w stronę Wrocławia leciała Brerra czerwona.
też Pafka ?
wczoraj o godz 17:20 z Leśnicy na Wro leciala czerwona brera - pafka ?
Wczoraj jak szedłem z wiadrem narzędzi w plecaku od Praktikera widziałem na parkingu przy Piotrze i Pawle na Krakowskiej zieloną wysokopreżną 156 ze scudetto, zielonym i chromowymi żeberkami.
156X, nie śpij na skrzyżowaniu na placu strzegomskimskręcałeś w lewo, ja stałem naprzeciwko i mrygałem ostro
![]()