Widziany, Widziana, Widziani :D

Komu się dzisiaj zepsuła 147'ka na SZY (lampy wyglądały na Novitec'a) w Ząbkowicach Śląskich na obwodnicy? Czekałeś na lawetę, machaliśmy ze 156 po fl, a później jechaliśmy GT 3.2 :-)

Widziane wczoraj (28.01):
Wrocław: 159 sw ciemna DW334.. Jakosnowicka
159 Sw Biała Dw159... Na ostatnim groszu
BRERA Czerwona DOA 47... na Poznańskiej
Strzelin : 166 DST057...
Przed Bolkowem: 166 DSW360..
Pozdrawiam wszystkich i bezawaryjnej jazdy naszymi Alfami :)

W ramach mojej wycieczki po Dolnym Śląsku chcę pozdrowić białą, oramkowaną 159 widzianą dziś (29.01) na drodze Wrocław -> Jelenia Góra (DK3?) ok. godziny 15:30. Początek rejestracji bodajże DOA... Jakoś późno się zorientowałem, próbowałem awaryjnymi zamrugać po mijance.

pozdrawiam kolege w 159 berlina 1.9, na DPL , widziany w LUBINie na castoramie, a pozniej kolo Ul slowianskiej w lubinie, jeszcze na rondzie jechala za nim ciemna 166:) przywital sie=]

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kolege widzianego dzisiaj na festiwalu pizzy na bielanach :-)
38.jpg

Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka

Dzisiaj wieczorem Oława srebrna 159 na blachach OB, śliczne auto.. ehhh

Pozdrawiam kierowce ciemnej 159 sw mrugałeś na odcinku DK8 w okolicy mlecznej, odmrugałem po fakcie :)

Pozdrowienia dla srebrnej 159 SW na rameczkach, widzianej dzisiaj kolo 22:00 w Sanoku (podkarpackie), bylo pomigane :) .
Kolezanka z bordowej 159 SW na RLS :)

Pozdrawiam białą Alfe 159 SW na ciemnej szybie widzianą na trasie z Rawicza na Wąsosz początek tablic PZ lub FZ :D

A ja pozwolę sobie pozdrowić pewne otwarte osiedle w miejscowości Wysoka (zaraz przy torze konnym Partynice, Wrocław). Otóż osiedle pełne jest miłośników włoskiej motoryzacji - stoją sobie tutaj takie kwiatki jak czarna (ciemna :D) Alfa 147, czarna GT, bordowa Giulietta, 159 SW, nasza srebrna 156 (a rodzinnie odwiedza nas biała Giulietta), a do tego dwie Cromy, Bravo i coś tam jeszcze widziałem :).
Z tym, że zdaje się nikt nie ma ramek klubowych (ja zresztą też jeszcze nie :) ), więc mijamy się wszyscy jakoś tak bez oficjalnych pozdrowień :).

Pozdrawiam Panią spotkaną we Wrocławiu
374.jpg

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam właścicieli 155 widzianego wczoraj na parkingu SKS na pwr i 166 widzianej dzisiaj na parkingu na krzykach
41.jpg
42.jpg

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla dwóch 147 widzianych 29.12 we Wrocławiu. Ciemna DOL 391.. na obwodnicy śródmiejskiej przed 9. oraz czerwoną DW 765.. zaparkowaną pod Liroy obok Factory.

Udanego Sylwestra dla wszystkich i szczęśliwie pokonanych kilometrów w nadchodzącym Nowym Roku. :)

A to czasem nie była 147 czerwona DW 795 :P?
Kręciłem się wtedy przed świętami w okolicy, ale może ktoś ma podobną rejestracje :P
Bez względu na to i tak pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót