• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

witam
codziennie jafac do wroc do pracy widuje czarna Alfe GT na rej DOA z chromowanymi lusterkami i zmienionym ic bez kratek w zderzaku

witam
codziennie jafac do wroc do pracy widuje czarna Alfe GT na rej DOA z chromowanymi lusterkami i zmienionym ic bez kratek w zderzaku

Co to za pirat drogowy jeździ po Gądowie 166-tką DW ***EC?

Uprasza się kolegę o jeżdżenie po osiedlu z prędkością bliższą 50 niż 100 km/h.

Ok. Postaram się :) A i tak zapraszam na Spoty pod Mostem Milenijnym (parking hotelu Orbita) w każdą środę od 19 :) I pozdrawiam .

Pozdrawiam kolegę widzianego wczoraj ok. 18 na parkingu podziemnym Alei Bielany.

20161105_175536.jpg

to pewnie ja (z dużym prawdopodobieństwem :)).
Na trasie krążą jeszcze 2 inne czarne 159, ale na blachach DST.. obie już nauczone rączki :) nawet sami mi już z daleka machaja :D

Pozdrowienia dla właściciela 166 widzianego na parkingu SKS na PWr w sobotę, jak i dla czerwonej Giulietty DSW widzianej pod B4 w niedzielę ;)20161119_170537[1].jpg

Pozdrawiam kolegę [MENTION=59951]Niedziel[/MENTION] widzianego wczoraj wieczorem pod Decathlonem :)

Pozdrawiam właściciela białej 155 o rejestracji DOL widzianego dzisiaj przed 15 koło hydropolis/geocentrum/polinka. Ładnie blyszczala. Szkoda taką z garażu wyjeżdżać.

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Widziana 159 na ramkach kolor popielaty (chyba) rejestracja EWE na obwodnicy Wrocławia w stronę kudowy godzina 17:20 były łapki i światełka:)

Ktoś od nas zajechał do Jarka na Góralską GTV 3.0 v6?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Bodek widziany dzisiaj koło ósmej na skrzyżowaniu Klecińskiej z Grabiszyńską.

Widziana 159 na ramkach kolor popielaty (chyba) rejestracja EWE na obwodnicy Wrocławia w stronę kudowy godzina 17:20 były łapki i światełka:)
Czyżby eMka? [emoji102]

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót