• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdro dla sąsiada,ktory przed chwilą wjeżdżał na os.Kminkowe. Granatowa 9 SW

Pozdrowienia dla ciemnej 159 SW DW596XK stojącej wczoraj w korku około 17 na Ostatnim Groszu we Wrocławiu

Pozdrawiam kierowce Alfy 156 SW blachy DSW 23..... za którym jechałem(czarną astrą) kilkanascie kilometrów do Jeleniej góry.

Widziana czarna 159 sw na ramkach w Jaworze pod cmentarzem godzina 13:54
Kogo to? :-P

Pozdrowienia dla dwóch 147 widzianych 29.12 we Wrocławiu. Ciemna DOL 391.. na obwodnicy śródmiejskiej przed 9. oraz czerwoną DW 765.. zaparkowaną pod Liroy obok Factory.

Udanego Sylwestra dla wszystkich i szczęśliwie pokonanych kilometrów w nadchodzącym Nowym Roku. :)

rowniez pozdrawiam, aczkolwiek nie zauwazylem kolegi, a przy okazji Wszystkiego co najlepsze w nowym roku dla wszystkich alfaholikow oraz wielu kilometrow przejechanych z usmiechem na twarzy! :) :D

Widziana poliftowa 147 Jelcz Laskowice ok 9.30 na ramkach

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

rowniez pozdrawiam, aczkolwiek nie zauwazylem kolegi, a przy okazji Wszystkiego co najlepsze w nowym roku dla wszystkich alfaholikow oraz wielu kilometrow przejechanych z usmiechem na twarzy! :) :D

Jechałem służbowym autem i w ostatniej chwili przy zjeździe Cię zobaczyłem :)

Pozdrawiam 159 DTR470.. widzianą w Pęgowie około 13 . 4.01

Widziany Bladyy koło alei bielany, mrugałem ale nie wiedziałem czy widziałeś, i ciemna crosswagon na wielkopolskich rejestracjach (POB chyba) przed kobierzycami odmachane :)

Pozdrawiam koleżanki / kolegów:
11.sty na a4 po godz. 13. 159 sw DJA 24v.. oraz 159 KWI 62..8
15 sty. na krajowej "5" koło Trzebnicy przed godz. 8. GT DSW 404...
17 sty. w Wądrożu Wlk. 156 DJA 48W..

pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 156SW na blachach DOA, który przed chwilą był świadkiem jak na Maślicach dostałam "zjebkę" od starego dziada w VW bo ON mi wymusił (WTF?)

Pozdrawiam 159 na ramkach stojącą na parkingu niedaleko firmy EkoDrewno i szkoły w miejscowości Kryniczno :)

Amortyzatory
Powrót