Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pozdro dla kolegi mrugającemu mi awaryjnymi, jadącego dzisiaj w stronę Świdnicy - czyżby Stokrotka?
Pozdrowienia dla właściciela 166 widzianego na parkingu SKS na PWr w sobotę, jak i dla czerwonej Giulietty DSW widzianej pod B4 w niedzielęPokaż załącznik 215898
rowniez pozdrawiam, aczkolwiek nie zauwazylem kolegi, a przy okazji Wszystkiego co najlepsze w nowym roku dla wszystkich alfaholikow oraz wielu kilometrow przejechanych z usmiechem na twarzy!![]()
![]()
Też jeżdże 166 po Gądowie ale nie "piracę" i NM mam na końcu rejestracjiOk. Postaram sięA i tak zapraszam na Spoty pod Mostem Milenijnym (parking hotelu Orbita) w każdą środę od 19
I pozdrawiam .
Też jeżdże 166 po Gądowie ale nie "piracę" i NM mam na końcu rejestracji![]()
Pozdrawiamy kolegę. Szerokości na drogach.Pozdrawiam 159 na ramkach stojącą na parkingu niedaleko firmy EkoDrewno i szkoły w miejscowości Kryniczno![]()
To chyba ja[emoji6] Również pozdrawiam.Pozdrawiamy kolegę. Szerokości na drogach.
Pozdrowienia dla 159 DLB62... widzianej w Bukowicach 20 stycznia.