• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Dawid2311 to raczej ja byłem ale rejestracja sz. Ja cię nie zauważyłem :> w każdym rrazie pozdr!

Dodano po 2 minutes:

Dawid2311 to raczej ja byłem ale rejestracja sz. Ja cię nie zauważyłem :> w każdym rrazie pozdr!
Edit: chyba że bredze i to nie mnie widziałeś tylko faktycznie scz a ja to rylko zbieg okoliczności ;d

Ostatnia edycja:
Ano chyba ze tak ;d już się Dziwilem bo staram się rozglądać za każdą alfa ale tak to git, pzdr;)

Witam, dzisiaj, Legnica na światłach pod galerią Ferio czerwona 156 kombi rej Dl ... koło 14.30 Pozdrawiam- czerwona 147:)

Pozdrowienia dla Dawid_Zielu , mijaliśmy się dzisiaj około 13.30 na Szpakowej
smile.png

Tak czerwoną AR GT trudno nie zauważyć , mrugnąłem światełkami, rączka w górze z obu stron była :) Pozdrawiam.

Witam, dzisiaj, Legnica na światłach pod galerią Ferio czerwona 156 kombi rej Dl ... koło 14.30 Pozdrawiam- czerwona 147
Czyżbyś był właścicielem tej przepięknej 147 FL, którą próbuje upolować w Rio ? :"D Machałem w niedziele z clio :D na Wojska Polskiego :D

Dodano po 2 minutes:

Z tego samego Clio machałem do właścieila 156 DLU jadącego w stronę ronda na Złotoryjskiej w Legnicy

Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla Gracka. ustrzelony na światłach na starym zdroju. Ty skręcałeś w lewo a ja w prawo. puscilem awaryjne ale nie wiem czy mnie widziałeś :) godzina ok 19

pozdrowienia dla Gracka. ustrzelony na światłach na starym zdroju. Ty skręcałeś w lewo a ja w prawo. puscilem awaryjne ale nie wiem czy mnie widziałeś :) godzina ok 19

To raczej nie ja :D pierwszy dzień świąt raczyłem się %% :D Za to dzisiaj koło statoila widziałem chyba Jozofka w poliftowej 156SW :P

kurde myślałem że jesteś jedyny w jasnej SW na ramkach i wałbrzyskich blachach...

Tak to moja Nowa piękność ja ciebie też widziałem ale było za szybko i nie zdążyłem pozdrowić

Sedan poszedł w dobre ręce a co do pochwalenia to trzeba zorganizować jakiś spocik może po nowym roku? do zobaczenia na trasie

Amortyzatory
Powrót