Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla kierowcy 159 TI SW jadącego ze mną w kierunki wrocławia krajową 8 ;)

Wczoraj AR 159 na legnickich tablicach około 11 w Lubinie na skrzyżowaniu ul Legnickiej z Maczka, machałem, pasażerka zauważyła.

Upolowane jednego dnia :)

Ale się dziś na pozdrawiam... Alfa 147 jechałem za właścicielem prawie od Oławy , Alfa 156 spotkana na Armi Krajowej i ledwo dałem radę dogonić kolegę na światłach. Czarna GT dziś na ulicy Hallera i oczywiście kolejna 156 na parkingu przy szkole nauki jazdy KURSANT... Wszystkich gorąco pozdrawiam mimo że nie mają ramek i nie jestem pewien czy to klubowicze :p
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    112 KB · Wyświetleń: 495
  • 002.jpg
    002.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 634
  • 003.jpg
    003.jpg
    49.7 KB · Wyświetleń: 476
  • 004.jpg
    004.jpg
    46.6 KB · Wyświetleń: 505
Nie wiem czy jest sens wrzucać zdjęcia Alf bez ramek i pozdrawiać. Małe szanse na odzew. :dontknow:

Ja nie mam ramek a zawsze pozdrawiam. Jak ktoś zobaczy czarną 9 na tablicach DLB... to ja.

Znam kilku alfistów bez ramek i z kilkoma alfami bez ramek pozdrawiałam się na drodze :) trzeba wierzyć :D

Pozdrowienia dla 156 po FL. Stała na ramkach na wlocie do Dzierżoniowa od strony Piławy

Miłego weekendu dla kierowcy złapanego na Bielanach Wrocławskich na ul.Logistycznej :D
27.jpg

Ostatnia edycja:
Dziś pod Lidlem w Lubinie przy leśnej widziana 156 SW jak ładnie podjechała. Pozdrawiam kierowcę :)

Widziana srebrna 166 na moim terenie :d w lubinie. Czy to ktos z forum?
29.jpg

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowcę z czerwonej 147 na ramkach, widzianej koło Kauflandu na Legnickiej około godziny 16. Dzięki za ustąpienie pierwszeństwa ;)

a Ja pozdrawiam Alfisti z czerwonej 147-mki ,którą ostatnio widuję w Siechnicach :)

Fura Gracjana pod kryształową 17:10 :)
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
166 na dzg srebrna TO chyba jeden z naszych, bo zawsze macha i nawet chyba gdzies tu kiedys sie odzywal ale ucichl:)

Pozdrowienia dla 159 combi czarna z relingami. Codziennie widywana pod Careffour, ale chyba nikt z naszych chociaz zawsze macha :)

Pozdrawienia były obustronne dziś z ciemną AR 159 SW tablice DLU w Lubinie (przylesie => KEN z Legnicką i Maczka).

Wczoraj widziana srebrna 156 sw na DL we Wrocławiu pod Arkadami po 20 :) a dzisiaj około 12 na Grabiszyńskiej pod lidlem też 156 SW na DW ale niebieska :) obie oramkowane :)

Amortyzatory
Powrót