• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Dzisiaj Legnica ul. Złotoryjska, koło zjazdu do ZUS, jadąca w stronę ronda, koło 7.55-8.00 czarna AR Giulietta

A to pewnie moja małżonka :):) Pozdrawiam bo niestety moja małżonka jak jedzie to nikogo nie widzi tak jest skupiona na jeździe:):):)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia Złotoryja Ciemna AR 146 DZL... zauwazyłem cie na światłach na Staszica dzisiaj kolo 11.40 -11.50 jechałem za tobą aż do biedronki koło szpitala, mrugnąłem długimi jak audi a6 przejechało koło poczty

pozdrowienia dla Walcavskiego:) jego 7 stoi na podziemnym galerii Victoria :)

Pozdro dla srebrnej 156 SW mijanej dzisiaj na Pełczynskiej o 14.30

Pozdrowienia dla właściciela 156 stojącej koło Rajmedu :) Ps. Dobry felunek :D
146.jpg

Wydziargane z mojego Idola 2S

I widziany Steo koło biedronki na podzamczu. Pozdrawiam :)

Widziany chyba Jozofek na Paderewskiego koło żłobka. Pozdrawiam :)

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 SW (takiej samej jak moja :P ) na blachach DSR z którym zamieniłem dzisiaj parę słów na parkingu pod Bricomarche w Brzegu Dolnym. Do zobaczenia !

Pozdro dla czerwonej gtv 1.6 16v która ostatnio często widuje w Zgorzelcu pod carefurem na ramkach forumowych i blachach DL. :)

pozdrowienia dla wlasciciela czarnwj 156 zaparkowanej przy arkadach przy torach. Czy to moze Dawide?

Jozofek na Armii Krajowej koło 14 :)

Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sw na blachach DW z ramkami, ktora stała wczoraj kolo 14 na lubańskiej w zgorzelcu na przeciw czerwonej torebki :)

Pozdrowienia dla właściciela AR DSW 36046 zaparkowanego dziś na Auchan

Dodano po 26 minutes:

Zapomniałam dodać we Wro :-)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót