• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrawiam kolegę w czarnej? AR159 na blachach DGR - widzianego dzisiaj we Lwówku Śląskim. Zawracałem na zatoczce, ciężko było bo nikt nie chciał przepuścić ... dopiero samochód przed wspomnianą wyżej AR zatrzymał się - widocznie może się zestrachał - patrzy z tyłu alfa, z przodu też...lepiej ustąpić...
Wracając do tematu - pozdrowionka odwzajemnione, łapki były ...
to nie Psotnick?

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Również pozdrawiam rafallysek :)
Myślałem, że to ja będę mógł przepuścić tą lśniącą Alfę, ale ktoś mnie uprzedził...

niestety ale coraz częściej nawet obecność ramek nie świadczy o tym że kierowca wie o co kaman :P po Świdnicy od jakiegoś czasu jeżdżą 2 takie Alfy oramkowane, które o świadomości przynależności do klubu nie mają chyba pojęcia :P czarna 147 FL a ostatnio zauważyłem ciemnobrązową GT na ramkach klubowych, którą jeździ jakaś dziewczyna ale widać że nie wie co ma na zderzaku bo w ogóle na mnie nie zwraca uwagi jak sie mijamy :/ :D

niestety ludzie sprzedają swoje auta z ramkami klubowymi co prowadzi do dezorientacji

Wiem o której gt mowa, 2 razy machałem i się uśmiechałem a ta babeczka się na mnie patrzyła jak na debila XD a tej czarnej 147 nie kojarzę. Sporo nowych osób się nagarneło;]

Czyja czarna GT na klubowych ramkach stała dzisiaj w południe przy Rynku w Świdnicy koło miejskiej biblioteki?

wow nie wiedziałem że bywasz w Świdnicy :D że mieszkasz w Jaworzynie też nie wiedziałem, myślałem że Wro :P no i że Brery już nie ma to też dla mnie nowość :/ pamiętam ze spotu grillowego w Jaworze 2 lata temu :)
za to wiem że po Świdnicy kręcą sie 2 ciemne Alfy GT, jedna kolegi Marconi druga to własnie wspomniana przez Trina koleżanka, która chyba kupiła to auto z ramkami po prostu a z forum nie ma nic wspólnego :)

wow nie wiedziałem że bywasz w Świdnicy że mieszkasz w Jaworzynie też nie wiedziałem, myślałem że Wro no i że Brery już nie ma to też dla mnie nowość :/ pamiętam ze spotu grillowego w Jaworze 2 lata temu
za to wiem że po Świdnicy kręcą sie 2 ciemne Alfy GT, jedna kolegi Marconi druga to własnie wspomniana przez Trina koleżanka, która chyba kupiła to auto z ramkami po prostu a z forum nie ma nic wspólnego
No trochę się u mnie ostatnio pozmieniało ;)
Mieszkam w Jaworzynie, pracuję w Świdnicy. A jak zarejestruję GT, to pojawię się u Ciebie po ramki ;)
A spot w Jaworze był największym spotem Alfy na jakim byłem - więc też go dobrze pamiętam.
To w takim razie chyba to była GT tej dziewczyny - na felgach szprychowych, bo Marconi ma telefony (przynajmniej na zdjęciach w profilu).

Piątek po prawej stronie przy wjeździe do Oławy od Brzegu zaparkowana pod jakimś zakładem piękna GT (to jest BL?) z ramkami i chwile później również w Oławie na rondku 156 bez ramek ale pomachanę ze strony kierowcy i oczywiście odmachane :)

czyja 145 czarna stała w Lubinie pod Lidl'em na leśnej koło 17:00?? czyżby OLAF??

Ostatnio swoją 145 nie byłem w Lubinie ale będę jutro :):)

A spot w Jaworze był największym spotem Alfy na jakim byłem - więc też go dobrze pamiętam.
eh, to były czasy ;)
A kto jeszcze pamięta korek na Lotniczej we Wro, który zrobiliśmy kolumną alf zanim zaparkowaliśmy na chwilę pod starym cmentarzem a później obżarstwo w Burger Kingu na Bielanach?

Pafka
kopę lat Ciebie nie było. Witaj ponownie! :D

mam zdjecie w czerwonej Brerce Pafki ze spotu w Jeleniej z 2011 :-) Pozdrawiam przy okazji biala GT rej.DOLxxx jadaca od str. Szklarskiej w sobote 30.08. Ramki mi smignely

Piątek po prawej stronie przy wjeździe do Oławy od Brzegu zaparkowana pod jakimś zakładem piękna GT (to jest BL?) z ramkami i chwile później również w Oławie na rondku 156 bez ramek ale pomachanę ze strony kierowcy i oczywiście odmachane :)

Jeżeli czarna to jest szansa, że to moja "piękność" (niestety wizualnie przy bliższym kontakcie traci na uroku z racji niedoskonałości blacharskich, ale i to się kiedyś ogarnie :) ). Nie jest to BL, ale felgi i nakładki już tak.

Pozdr

No i w niedziele wracałem do domu i widziałem tylko jedną oramkowaną Bellę kątem oka, gdzie Wy się chowacie?

Zauważona tylko 159 PK ***** na Bielanach skręcała na drogę 35 w niedzielę o 16:30

Zapytaj w dziale slaskie a nie u nas ;-) my mamy D na przodzie blach :-)

widziana we wrocławiu 166 srebrna z rej. 99OUT :P w pobliżu świateł ale gdzie...hmmm niedaleko strzegomskiej jakoś, ramka była.

Mała poprawka, to 156 :) jechałem obok Ciebie przez jakiś czas ale uparcie patrzyłaś tylko do przodu :)

Fuck co mi sie popieprzylo :) ciemno bylo ;)rej latwa do zapamietania ;) zamidst pod millenijny to gdzie jezdzisz!

Amortyzatory
Powrót