Widziany, Widziana, Widziani :D

Wcale się nie dziwię, że się boisz - w pięknym stanie masz tą GTV-kę. Widziałem kilka razy w Świdnicy przy Wrocławskiej a także na basenie w Strzegomiu (gdzie sobie bellę dokładniej obejrzałem).[/QUOTE]

No z takich mankamentów co mnie irytują to mi lakier z amelinium na lusterku odchodzi... ale ogarnę i to;]

Pozdrawiam z czerwonej brery. Kazimierza jeźdzę codziennie prawie, do pracy. Będę uważniej się rozglądać. Chociaz co do zasady, to wszystkie Alfy na ulicy wyłapuję

Dziś ją widziałem na Kazimierza;-)

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

Dodano po 3 minutes:

dzięki, za to, ze "fajna". ale prawda jest taka, ze brera dodaje urody. Jak jadę ojca cytryną, to jakoś nie wzbudzam aż emocji na drodze:)

czyli z Detroit...
na ulicach Wroclawia te auta z DTR nie mają dobrej opinii:)))
Przy okazji: po miescie czerwoną brerką posuwa jakaś blondyna, fajna.

Ostatnia edycja:
Już kilkukrotnie Cie widziałem Monika,ale jakoś nie miałem okazji Cię pozdrowić;-)

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Widziana oramkowana srebrna 147 na czarnej feldze pod Galeria Świdnicka wczoraj po 20. Czyja? Pozdrowienia z czarnej GT.

Spot pod tauronem. Dwie moje i waclavsky :) pozdrawiamy :) na fotke zalapal sie rowniez wloch w postaci Bravo :)
197.jpg

Jak podjechalem to fiata nie bylo jeszcze, tylko Twoja "mala", ale tak mi sie spieszylo ze nawet zdjecia nie mialem czasu zrobic. pozdrowienia :)

Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalka

Duza dojechalismy po 40minutach. Potem dalej na dwa auta po meble :)

pozdrowienia również!
w tym samochodzie zawsze uśmiechnięta:). wsiadam i już mam dobry humor
QUOTE=majster_85;1493144]pozdrowienia dla uśmiechniętej Kierowniczki w czerwonej Brerze :) mijanej na Krzywoustego[/QUOTE]

Alfy mają to do siebie że zawsze potrafią wywołać uśmiech na twarzy. Pewnie Włosi do ich produkcji użyli antydepresantów :D

pozdrowienia również!
w tym samochodzie zawsze uśmiechnięta:). wsiadam i już mam dobry humor
QUOTE=majster_85;1493144]pozdrowienia dla uśmiechniętej Kierowniczki w czerwonej Brerze :) mijanej na Krzywoustego
[/QUOTE]

Wtorek ok 13 ul. Długa jasnobeżowa 159 na ramkach i zasłonkach przeciwsłonecznych dla dzieci w oknach ;)
Pani nie wiedziała ocb :)
Czyja Żona? ;)

Widziana Monika około 16.40 na skrzyżowaniu w okolicach Statoil. Pozdrawiam:)

zgadza się! pozdrawiam również.
P.S.
a ta "vanilia", to skąd? chyba nie od koloru auta?:D

Nie pozdrawiałam Moniki z, tylko Monikę ( AR 159SW Lubin), ale jak się tak dopraszasz, to Ciebie też pozdrowię, nie ma problemu:)

Dodano po 4 minutes:

albo od "laski" :)
Sprecyzuj od jakiej laski, bo są tacy na forum, którzy potrafią sobie do wszystkiego dorobić własną ideologię;)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 147 na ramkach DOL co mrugał mi awaryjnymi na dzodze Oleśnica Wrocław dzisiaj parę minut po siódmej rano

Amortyzatory
Powrót