• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Bo jak za blisko podjadę to świateł nie widzę i się muszę wychylać do przodu hehe fajna alfa, często ją widuje;] ale turbina robi swoje, mój zanim się napędzi hahaha

Widziany Marek ( marek230482 ) jakoś po 19:00 koło Ciepłowód jadący od strony Ząbkowic :)

Mrugnąłem Ci i machnąłem z bordowego Punto 1 na czarnych blachach :) Nie wiem, czy widziałeś ;)

Pozdro ! :)

pozdrowienia z Wielkopolski dla kierownika ciemnej 156SW(DB.....),trochę spóźnione ale czasu jakoś nie było.Łapa była koło Polo w Dziwnowie,jakoś 6 lub 7.08:)

Jankes dzieki za pozdro ja napisalem w waszym dziale wlkp:-) milo bylo zobaczyc prawie blizniacza alfe. Myslalem ze to moja odjezdza! Pozdrowionka raz jeszcze:-D

14.08 Widziana 156 sw zaparkowana pod domem sasiada w osieku przy ul łąkowej , godz. 22 ramki byly :) Pozdrawiam

Jankes dzieki za pozdro ja napisalem w waszym dziale wlkp:-) milo bylo zobaczyc prawie blizniacza alfe. Myslalem ze to moja odjezdza! Pozdrowionka raz jeszcze:-D

gębę zdziwioną pewnie lekko miałem hehe,ale procesor na urlopie był właśnie:).Następnym razem browar!!!!

16.08 Widziana Alfa 147 Wrocław Auchan. Pozdrawiam
attachment.php

Załączniki

• IMG_20140816_100722.jpg
    IMG_20140816_100722.jpg
    72.4 KB · Wyświetleń: 412
mms_img526183388.jpg

pozdrawiam wlasciciela jedynej(chyba) czerwonej Slicznotki we Wroclawiu. Swoja droga ciekawe ze nie widzialem Ciebie wczesniej :)

Ostatnia edycja:
Ej ej ja też mam czerwoną ślicznotke we wWrocławiu! Ale do jutra u mechanika ;d ale fakt te czerwonke też często widzę kozak jest

Ok 15 widziana srebrna 159 DW.... wlot do strzegomia od A4.
15:25 wylot z walbrzycha na swidnice 156 SW Neuro fuoco? DB 56... machalem w obu przypadkach ale chyba nie bylem zauwazony
17:25 Jozofek w dziecmorowicach. Wychodzilem akurat na droge ale juz mnie nie widzial :p

Ostatnia edycja:
Widziana dzisiaj AR 156 ok 7 rano na rynku w Trzebnicy :)

attachment.php

Załączniki

• WP_20140823_06_38_21_Pro (2).jpg
    WP_20140823_06_38_21_Pro (2).jpg
    85.1 KB · Wyświetleń: 487
Szczawno zdroj. Gracek. Lapki byly. Fajnie zobaczyc ladna alfe;-)

Widziany dzisiaj kolo 12.00 kolega flatbeet w rynku w Strzegomiu,w sumie to widziane autko bo po kierowcy ani sladu:).Pozdrowionka...!

Olaf widziany dziś w lidlu w Złotoryi, stałem za tobą w kolejce ale nie byłem pewien czy to Ty ;)
Ale pewnie zdemolowanej 147 nie przegapiłeś po drodze :D

Widziany dzisiaj kolo 12.00 kolega flatbeet w rynku w Strzegomiu,w sumie to widziane autko bo po kierowcy ani sladu:).Pozdrowionka...!

hehe a dzięki dzięki ale to moja dziewczyna pojechała do rodziców do Strzegomia, dobrze wiedzieć że moja Alfinka dojechała tam cało i zdrowo :)

Amortyzatory
Powrót