Widziany, Widziana, Widziani :D

Czarna 156, wczoraj pod galerią w Kłodzku. Ramki forumowe były! :) rejestracja DKL 4FH2? albo coś w ten deseń :D
Pozdrowionka! :)

A kto wyjeżdżał za mną w sobotę z parkingu Biedronki przy rondzie na Grota-Roweckiego?
Ładna 147 na blachach DZA, chyba ;)

Z ramkami. Specjalnie zwolniłem, żeby dać się zauważyć :)
Kolor czarny, granatowy - coś w ten deseń, deszcz padał, mokro było :)
Coś się mnie wydaje, że ona po FL była ;)

A ja pozdrawiam właściciela srebrnej Alfy 166, po lifcie w lubinie na dachu cuprum areny, stałem jakieś 3 autka dalej ciemną 156, w niedziele :)

Wczoraj (tzn wtorek 20-05-2014), Wrocław, okolice Zielińskiego, Swobodna, czarna GT z ramkami- rejestracja RBR. Pozdrawiam!

Właśnie widze Ciemna 156 2,4 JTD pod faurecia wałbrzych. ONY 01A6 Czyja to ślicznotka?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Widziana granatowa 156 SW na ramkach na Andersa łapki były :) Pozdrawiam ! :D

Dzisiaj ok 13:30, rondo na Kiełczowskiej, widziana 156 SW na DBL. Pomachałam z przeciwnej strony, ale kolega lekko zamyślony był i prawdopodobnie nie zauważył mnie w ogóle. Pozdrawiam :D

Pozdrowienia dla właściciela / właścicieli pięknej czerwonej 156 rej. DOL widzianej dzisiaj koło 21 na orlenie na strachocińskiej

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

Z ramkami. Specjalnie zwolniłem, żeby dać się zauważyć :)
Kolor czarny, granatowy - coś w ten deseń, deszcz padał, mokro było :)
Coś się mnie wydaje, że ona po FL była ;)

Nie kojarzę żadnej 147 z ramkami na DZA :) Po FL'u tym bardziej :) Jedynie moja była 147 na DZA z ramkami jeździła :)

Dodano po 2 minutes:

Wczoraj (tzn wtorek 20-05-2014), Wrocław, okolice Zielińskiego, Swobodna, czarna GT z ramkami- rejestracja RBR. Pozdrawiam!
Ooooooooo ! Moje rejony ... A tej AR nie kojarzę...

Ostatnia edycja:
Właśnie zaparkowalem na kilkanaście sekund kolo tej piękności w szczawnie zdroju na górnej. Pozdrawiam.
388.jpg

pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 sw mijanej dzis kolo ronda za tesco przy parku wroclawskim okolo godz. 10:30 , ramki byly lapka byla :)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj we Wschowie na zawodach motocross (co prawda woj. lubuskie, lecz blisko i do tego rejestracja dlu). Zza krzaków wyłoniły się klubowe ramki :D
attachment.php

Załączniki

• aaaa.jpg
    aaaa.jpg
    66.8 KB · Wyświetleń: 498
Amortyzatory
Powrót