Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla właściciela czerwonej 159 sw, który zaparkowal dzisiaj kolo mojej 147 pod redeco:)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dziś widziane 29 Alf 2 Fiaciki i Lancia na spocie objazdowym :) pozdrowionka dla wszystkich :)

Ostatnio widziana 3 dni temu i dzisiaj jak "lazłem" do pracy. Któż to się "szlaja" u mnie na dzielni xD ? Alfa zaparkowana na Alejii Pracy.
attachment.php

Załączniki

• 20140403_061912.jpg
    20140403_061912.jpg
    110.8 KB · Wyświetleń: 398
GT na blachach RBR wczoraj po 19 w okolicach Arkad. Stałem za i mrugałem długimi ale chyba nie oślepiłem wystarczająco ;)

widziana alfa 166 na rejestracjach DLU w Jaworze pod Pionierem. Czy to ktoś z pracowników?

szara 147 kolo 10;00 w okolicach od arkad do dworca pks we wrocku, ramki klubowe i naklejke klubowa nawet miala, jechalem za,swiecilem swiatlami, machalem ale chyba niezauwazony, pozdr w kazdym razie:D!

szara 147 kolo 10;00 w okolicach od arkad do dworca pks we wrocku, ramki klubowe i naklejke klubowa nawet miala, jechalem za,swiecilem swiatlami, machalem ale chyba niezauwazony, pozdr w kazdym razie:D!

To mogła być moja żona, nie zauważyła bo pewnie jak zwykle w amoku za kierownicą ;)

Wczoraj na Bema ustawiła się za mną ciemna 156 2,5 V6 z ramkami. Tylko cholera nie pamiętam rejestracji :P
Kierowca w okularach, okolice godziny 17:00

Pozdrowienia dla kierownika widzianego dzisiaj na Armii Krajowej o godz. 8:45 w GT na tablicach SC :) - kierunek Hallera - POZDRAWIAM RAZ JESZCZE ;)

Pozdrowienia dla ciemnej 156 na ramce DZA, widzianej dzisiaj, tj. w sobotę na AOW, jadącą w kierunku południowym, około godziny 14. Byłem kawałek za Tobą, próbowałem gonić, ale... przepisowo by się nie dało i obserwowałem znikający punkt :)

Napisał ers
czarna GT na RPR
Napisał furman
GT na blachach RBR
Forumowicz popularny ostatnio
Widziana była również przeze mnie w ubiegłą sobotę (mniej więcej w godz. 13-14, nie pamiętam dokładnie czasu), kiedy skręcała z ul.Wyszyńskiego w stronę pl. Grunwaldzkiego.

Witam
Czarna Bella jest moja, dziękuję za pozdrowienia.
Faktycznie mijałeś mnie przy Arkadach i mrugnałeś długimi, niestety nie miałem okazji odmachać
Ja w takim razie pozdrawiam dwie 156 które stoją w naszym parkingu na Smardzowskiej, wszystkie oramkowane. Trzeba się w końcu spotkać na piwku :)

widziany/widziana Czarna Żmijka w maku w tym tygodniu, dnia nie pamiętam i pory też. zapamiętałem kierowce, chłopak ciemne włosy popijał kawę z pasażerem pod BP :>

Pozdrawiam kierowcę, którego srebrna Alfa 156 DSW 1*V8 stala 2 rzedy dalej na parkingu przy FACTORY we Wrocławiu ;)

Amortyzatory
Powrót