• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Ja pozdrawiam Alfaholika machającego mi ok 20:00 na granicy Wrocławia i Radwanic z ciemnej belli (chyba 159tki) na blachach DW - jechałam w stronę Siechnic/Oławy z mężem czarną 156tką na blachach DWR ; nie zdążyłam odmachać, - przepraszam.

Pozdrowienia dla 145 w kolorze rosso z białym felunkiem na blachach DW ..... widzianej po 20:00 w Polczynie-Zdroju na "przelotówce" w okolicy sygnalizacji świetlnej :) Troszkę ograniczona widoczność była, ale zauważyłem w ostatniej chwili ;) Niestety niezbyt dokładnie, więc nie wiem czy miała klubowe ramki ;)

a Ja pozdrawiam wszystkich Alfisti ,których dzisiaj mijałem na trasie Groblice - Wrocław , Wrocław - Groblice ;). Jechałem czerwonym Mito mojej żony ,odzew był znikomy ale ramek też mało a może Mito się nie liczy ;) .Auto na tabliczkach Mia Giulia :)

A ja pozdrawiam Alfaholika z czerwonej 156-tki zaparkowanej wczoraj w Łagiewnikach przy światłach na skrzyżowaniu krajowej 8-mki z drogą nr 384 na Dzierżoniów:)

A ja pozdrawiam Alfaholika z czerwonej 156-tki zaparkowanej wczoraj w Łagiewnikach przy światłach na skrzyżowaniu krajowej 8-mki z drogą nr 384 na Dzierżoniów

Jeżdżę tamtędy prawie codziennie i ona zawsze tam stoi :)...Właściciel pewnie mieszka przy tym skrzyżowaniu :)

Wczoraj widziana czarna 156 GTA SW, na szprychowych speedline'ach (wspominam o tym, bo większość GTA kojarzy z dużymi telefonami). Kierownik stał na skrzyżowaniu obok kłodzkiej galerii. Tablice DW. Ktoś kojarzy może furę?

Ozzy całkiem możliwe:) Ja okazyjnie bywam w tamtych rejonach więc mogłam wcześniej na auto nie zwrócić uwagi:) Tak czy siak kolor ma ciekawy:)

Baruś widziany na ul. kamienieckiej, jadący do dziewczyny:D a po 17 w Ziębicach przy stadionie stojąca 156 a ramkach klubowych.

pozdrowienia obustronne z AR czarną 147 tablice DLU na ulicy Szpakowej jakoś po 15:00

Baruś widziany na ul. kamienieckiej, jadący do dziewczyny:D a po 17 w Ziębicach przy stadionie stojąca 156 a ramkach klubowych.
POZDROOO ! :D

PS. Ta w Ziębicach to może Velka :)

- - - Updated - - -

Stojąc w mega kolejce do świateł w Łagiewnikach widziany Jacek - Jacu06 - :D :D :D

POZDRO ! POZDRO ! :D

- - - Updated - - -

Aaaaaaaaaaaaaaaa... i jeszcze jeden nieoramkowany mi dziś odmachał :D - trafiają się kumaci 'nieforumowi' :D

A to moja, wystawiłem przed dom bo tato nie miał jak wyjechać, całe podwórko samochodów :D

Widziana oramkowana czerwona 146 z czarna klapa silnika na Jedności Narodowej zaparkowana koło Dronki pozdro

Ja dzisiaj widziałem białą 33'kę na blachach DKL (widziałem biało-czerwone ramki, prawdopodobnie klubowe lub 'części do aut francuskich). Ktos od nas ? Niewiele takich autek jest...

OKOLICE GALERII DOMINIKAŃSKIEJ około 11.30-12.00 :)

Amortyzatory
Powrót