Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A ja pozdrawiam Alfaholika z czerwonej 156-tki zaparkowanej wczoraj w Łagiewnikach przy światłach na skrzyżowaniu krajowej 8-mki z drogą nr 384 na Dzierżoniów
Zastanawiałem się czy to TyWidziany dzisiaj Dawid_S za Głogowem.
Pozdrawiam
POZDROOO !Baruś widziany na ul. kamienieckiej, jadący do dziewczynya po 17 w Ziębicach przy stadionie stojąca 156 a ramkach klubowych.
A to moja, wystawiłem przed dom bo tato nie miał jak wyjechać, całe podwórko samochodówBaruś widziany na ul. kamienieckiej, jadący do dziewczynya po 17 w Ziębicach przy stadionie stojąca 156 a ramkach klubowych.
Pozdrawiam szablistę z czarnej 156SW, zaparkowanej pod C1@PWr.
się powodzia to moja, wystawiłem przed dom bo tato nie miał jak wyjechać, całe podwórko samochodów :d
Z opisu pasuje na Amadeusza. Właściciel również czerwonej 147.Ja dzisiaj widziałem białą 33'kę na blachach DKL (widziałem biało-czerwone ramki, prawdopodobnie klubowe lub 'części do aut francuskich). Ktos od nas ? Niewiele takich autek jest...