Barus91
Nowy
- Auto
- BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)
Z opisu pasuje na Amadeusza. Właściciel również czerwonej 147.
Jaki nick ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Mado. Tak samo pewnie Vinc go widział. Domyślam się, że przyjechał nią do Wrocka, bo w sobotę ma wystartować w KJSie. Ja też miałem, ale data mi się pokrywa ze zjazdem. Znowu...Cytat Napisał buksal Zobacz post
Jaki nick ?
też ją ostatnio widziałam.białą 33'kę na blachach DKL (widziałem biało-czerwone ramki, prawdopodobnie klubowe lub 'części do aut francuskich).
Aaaaaaaaaaa... to kiedyś coś o tym czytałemKJS o puchar dziekana albo rektora pwr. Nie pamiętam już. wyślij PW do Amadeusza, to będzie coś więcej wiedział. Zbiórka chyba będzie przy budynkach polibudy na Braci Gierymskich. Tam gdzie samoloty stoją.
miałam napisać 2 miesiące temu..., ale zapomniałam :lol:widziana wczoraj o ok. 19-20 ciemna 155 na rej. ZSW zaparkowana pod Sky Tower :> ?
Pozdrowionka dla właściciela czerwonej AR GTV na forumowych ramkach widzianej dzisiaj w legnicy przy bloku na ul. Neptuna (tudzież Plutona?) , Pozdrawiam również właściciela perłowo białej AR 156, z którym mijałem się zdaje się na Armii Krajowej (również w Legnicy)
GTVka mojego tatki ale niestety nie często czyta forum a jeszcze rzadziej odmachuję na drodzePozdrowionka dla właściciela czerwonej AR GTV na forumowych ramkach widzianej dzisiaj w legnicy przy bloku na ul. Neptuna (tudzież Plutona?) , Pozdrawiam również właściciela perłowo białej AR 156, z którym mijałem się zdaje się na Armii Krajowej (również w Legnicy)
Pozdrawiam wszystkich widzianych wczoraj zarówno w Lubinie gdzie zostałem obtrąbionyoraz na trasie Lubin ścinawa wołów trzebnica wrocław.
![]()
Ten "zimny łokieć" prawie na dachu to Twój ?dzisiaj na Piłsudzkiego (wysokość Marsa) przed 8:00 ? Pozdrawiam !