• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Cytat Napisał buksal Zobacz post
Z opisu pasuje na Amadeusza. Właściciel również czerwonej 147.
Jaki nick ?
Mado. Tak samo pewnie Vinc go widział. Domyślam się, że przyjechał nią do Wrocka, bo w sobotę ma wystartować w KJSie. Ja też miałem, ale data mi się pokrywa ze zjazdem. Znowu...

KJS o puchar dziekana albo rektora pwr. Nie pamiętam już. wyślij PW do Amadeusza, to będzie coś więcej wiedział. Zbiórka chyba będzie przy budynkach polibudy na Braci Gierymskich. Tam gdzie samoloty stoją.

białą 33'kę na blachach DKL (widziałem biało-czerwone ramki, prawdopodobnie klubowe lub 'części do aut francuskich).
też ją ostatnio widziałam.

A ja pozdrawiam alfaholika z oramkowanej, czarnej/ciemnej 166 widzianej dzisiaj ok 7:50 na Kiełczowskiej :D

KJS o puchar dziekana albo rektora pwr. Nie pamiętam już. wyślij PW do Amadeusza, to będzie coś więcej wiedział. Zbiórka chyba będzie przy budynkach polibudy na Braci Gierymskich. Tam gdzie samoloty stoją.
Aaaaaaaaaaa... to kiedyś coś o tym czytałem :)

Jak będę miał czas w sobotę, to skoczę poPACZeć :)

pozdrawiam Italiano Vero jadącego wczoraj swoją gtv-ką w okolicy ulicy Kołobrzeskiej( mrugnąłeś czarnej 146) jechałem jako pasażer a kierowca nie jest alfaholikiem niestety i nie zorientował się w porę :)

widziana wczoraj o ok. 19-20 ciemna 155 na rej. ZSW zaparkowana pod Sky Tower :> ?
miałam napisać 2 miesiące temu..., ale zapomniałam :lol:

To alfa mojego znajomego :D Być może niedługo rameczki będą śmigać na innym egzemplarzu. Kolega pracuje nad tą opcją ;)

Pozdrowienia dla czerwonej Alfy GT i Alfy Brery widzianej dzisiaj na trasie Wrocław Świdnica ;)

Pozdrowionka dla właściciela czerwonej AR GTV na forumowych ramkach widzianej dzisiaj w legnicy przy bloku na ul. Neptuna (tudzież Plutona?) , Pozdrawiam również właściciela perłowo białej AR 156, z którym mijałem się zdaje się na Armii Krajowej (również w Legnicy)

Pozdrowienia dla właścicieli 156 blue cosmo którą widziałem u mechanika na kłodzkiej w Ząbkowicach :) Zaglądacie tu?

Nie podszedłem, bo ramek nie było, a różni ludzie Alfami jeżdżą :)

Pozdro dla ładnej czarnej 166 widzianej pod biedronką w Oleśnie po 13 :)
Zostawiłem wizytówkę forumową bo była bez ramek :)

Pozdrowionka dla właściciela czerwonej AR GTV na forumowych ramkach widzianej dzisiaj w legnicy przy bloku na ul. Neptuna (tudzież Plutona?) , Pozdrawiam również właściciela perłowo białej AR 156, z którym mijałem się zdaje się na Armii Krajowej (również w Legnicy)

Rowniez pozdrawiam :) dodatkowo widzialem w czoraj czarna 156 sw :)

GTVka mojego tatki ale niestety nie często czyta forum a jeszcze rzadziej odmachuję na drodze :D

Pozdrawiam wszystkich widzianych wczoraj zarówno w Lubinie gdzie zostałem obtrąbiony :):) oraz na trasie Lubin ścinawa wołów trzebnica wrocław. :):):)

Ten "zimny łokieć" prawie na dachu to Twój ? :D dzisiaj na Piłsudzkiego (wysokość Marsa) przed 8:00 ? Pozdrawiam !

Ten "zimny łokieć" prawie na dachu to Twój ? :D dzisiaj na Piłsudzkiego (wysokość Marsa) przed 8:00 ? Pozdrawiam !

Machnąłem tobie bo widziałem alfę ale sądziłem że nie widziałeś :):) Pozdrawiam, Jak jeżdżę nie wietrzę rąk ;P

Amortyzatory
Powrót