Michał666
Nowy
Widziany MADMAN dzisiaj ok. 11:30 przed Głogowem.
Jechałem jako pasażer w BMW, więc nie było jak zamrugać światłami.
Jechałem jako pasażer w BMW, więc nie było jak zamrugać światłami.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
To ja pozdrawiam właściciela czarnej 156tki stojącej często w okolicach Żabki w SiechnicachBella na blachach DW
![]()
Widzę Karol_ka, że razem mieszkamy w Si i jeździmy tymi samymi auteczkami - jak zobaczę to na pewno pozdrowię
Pozdrawiam
DokładnieKolor zbliżony, tylko my mamy innego grilla i lejemy co innego do baku
W tygodniu to częściej męża mojego spotkasz za kółkiem, ja jestem zazwyczaj niedzielnym kierowcą Alfy
![]()
To nawet nie wiedziałem ,że dookoła mnie tylu AlfaholikówPozdrowienia z Groblic
![]()
No jest nas troszkę, ale wszyscy bez ramek klubowychU mnie na osiedlu czasami stoi ( jak już stoi to ją widują przez kilka dni z rzędu) czarna 159 i czasami też srebrna 147. Pod Patio stoi zazwyczaj ubrudzona czarna 159, a na dworcu PKP granatowe cudo ze starszych modeli ( zabijcie mnie nie pamiętam teraz już dokładnie co). W Świętej też byśmy naliczyli kilka Alf
![]()
No jest nas troszkę, ale wszyscy bez ramek klubowychU mnie na osiedlu czasami stoi ( jak już stoi to ją widują przez kilka dni z rzędu) czarna 159 i czasami też srebrna 147. Pod Patio stoi zazwyczaj ubrudzona czarna 159, a na dworcu PKP granatowe cudo ze starszych modeli ( zabijcie mnie nie pamiętam teraz już dokładnie co). W Świętej też byśmy naliczyli kilka Alf
![]()
To trzeba będzie zrobić mini-zlot![]()
pozdrawiam pozdrawiam.Pozdrowienia dla czerwonej 147 DZL KT.. widzianej na H. Pobożnego z Złotoryi