Widziany, Widziana, Widziani :D

Jakie 'BEZ RAMEK' ?!
no serio ramek nie widziałam :lol: a widziałam auto dwa razy - pierwszy raz jak szłam z dzieckiem z placu zabaw (moje dziecko rzekło "mamo, nasza alfa jedzie... !!! :lol:), a drugi raz jak mijaliśmy się w samochodach. W obu przypadkach ramek nie dojrzałam.
Nic nie brałam. Ale być może muszę zacząć, aby lepiej jarzyć :lol:

Jak już wiesz gdzie zakotwiczylismy, to daj znać będąc w okolicy - wypijemy wspólnie kawę ;)

no serio ramek nie widziałam :lol: a widziałam auto dwa razy - pierwszy raz jak szłam z dzieckiem z placu zabaw (moje dziecko rzekło "mamo, nasza alfa jedzie... !!! :lol:), a drugi raz jak mijaliśmy się w samochodach. W obu przypadkach ramek nie dojrzałam.
Nic nie brałam. Ale być może muszę zacząć, aby lepiej jarzyć :lol:

Jak już wiesz gdzie zakotwiczylismy, to daj znać będąc w okolicy - wypijemy wspólnie kawę ;)
Nie ma sprawy :D

WOW ! :) CW z ramkami to już na bank nie widziałem :) Myślałem, że literówka się wkradła (podeślij na: melex81@op.pl :) )
Weź ją obczaaj, wydaje mi się że to taki jeden z Ziębic ma, kojarze go zza kierownicy, ma lub miał jeszcze 2.4mjet w sportwagonie :)

Pozdrowienia dla kierowców Belli:

Ekierta- 6.00 boczna kani

Czerwonej 147 na klubowych ramkach, we Wrocławiu na ul. Miciewicza koło godziny 12

Czerwonej 156 na klubowych ramkach w Łagiewnikach koło 16

:)

A prawa autorskie :) opłata od każdego po złociszu :) zbieram na ramki klubowe :)

Pozdrowienia dla kierowców Belli:

Ekierta- 6.00 boczna kani

Czerwonej 147 na klubowych ramkach, we Wrocławiu na ul. Miciewicza koło godziny 12

Czerwonej 156 na klubowych ramkach w Łagiewnikach koło 16

:)

Jak stała jako jedyna pod latarnią to moja :D Jak gdzieś wcześniej to może pisula :D
Również pozdrawiam :)

Gorzej jak jeszcze kolega się zgłosi za rozpowszechnianie wizerunku :D

Kto dzis mi mrugnol 166 srebna kolo 18 na radosnej obok boiska?
I widziana 156 sw czarna po fl na okreznej :)

Pozdrawiam kolege, który to przelatywał dziś przez Leszno czarną 156 SW na DLE na klubowych ramkach :) widziany na rondzie od strony Poznania

Widziana czerwona GT stojąca na opolskim "rondzie" na ramkach AH OP.. ok 7:40 :)

Czarna 156 na ramkach :) dziś na parkingu przy Odrodzenia w Lubinie chyba kierowca był zaskoczony że na parkingu mija go druga alfa :) Pozdrawiam :)

czarna AR 156 SW oramkowana na tablicach DLE widziana o 12 na przy skrzyżowaniu ul leśnej z legnicką w Lubinie, mrugałem machałem, bez odzewu.

Amortyzatory
Powrót