być może to o mnie mowaWidziana ciemna 147 dzisiaj w Lubinie na rondzie niedaleko Castoramy. Miała ramki. Pozdrawiam.
Ja jechałem BMW więc nie machałem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
być może to o mnie mowaWidziana ciemna 147 dzisiaj w Lubinie na rondzie niedaleko Castoramy. Miała ramki. Pozdrawiam.
Ja jechałem BMW więc nie machałem
Wiesz, teraz powinieneś mi jeszcze dopłacić, że ją zabiorę. W końcu kolejne auto, to kolejny kłopot, drogie ubezpieczenie, jeszcze droższe paliwo, no i musisz zużywać dwa razy więcej czasu, żeby każdym jeździć, co może negatywnie wpłynąć na Wasz związek... Ja Cię mogę uwolnić od tych problemów - poświęcę sięDorzuć 7000 do puli i Stilo jest Twoje![]()
Hej, zauważyłem w ostatniej chwili, patrzyłem na tą fabię na chodniku- jak jechałem w drugą stronę, to stał na środku mostuProxim widziany na moście koło hotelu piast opole![]()
Pozdrowienia dla mijanej dzisiaj ok 15:30 na trasie w okolicy Miłosnej czarnej 147 (chyba, bo nie wiem czy dobrze dojrzałam). Z odpowiedzią na awaryjne nie zdążyliśmy, bo ja gapiłam się na ramki, a mój M ma std spóźniony refleks
Pozdrowienia również dla innej, ciemno szarej 147, której kierowca powinien zmienić proporcje tego co pod czaszką, do tego co pod nogą, bo miejsce do wyprzedzania kolumny aut znalazł sobie akurat w jednym z najgorszych miejsc na trasie Lubin - Wrocław (i odwrotnie, jak ktoś woli)
To samo tyczy się "cisnącego' za alfą mercedesa.