Widziany, Widziana, Widziani :D

Dorzuć 7000 do puli i Stilo jest Twoje :D
Wiesz, teraz powinieneś mi jeszcze dopłacić, że ją zabiorę. W końcu kolejne auto, to kolejny kłopot, drogie ubezpieczenie, jeszcze droższe paliwo, no i musisz zużywać dwa razy więcej czasu, żeby każdym jeździć, co może negatywnie wpłynąć na Wasz związek... Ja Cię mogę uwolnić od tych problemów - poświęcę się ;)

Chyba Adusia po 15 Karpacz -Jelenia góra.Pozdrawiam.

Pozdrowienia dla granatowej 156 DLB która jechała za mną w stronę Bolkowa mignąłem kierunkami jak wyprzedzałem oraz dla srebrnej 159 DB mijanej w Świebodzicach była łapka ale chyba bez reakcji.

pozdrowienia dla Pana z golfa - wiem, że sporo palą ale chyba nie aż tyle ;)

2013-01-30 18.31.22.jpg

Pozdrowienia dla srebrnej 147 FL CB widzianej w Lubaniu jak mijałem mignąłem kierunkami

Dwie 159 :) jedna na Sienkiewicza skrzyżowanie z reja od jakiegoś czasu ją tam widze jak parkuje czarna SW. i kolo astry miedziana 159 :) przy pizzeri BRAVO ;) pozdrawiam

Wczoraj w Świerzawie koło 16 w ostatniej chwili zobaczyłem klubowe ramki na Alfie zdaje się 145 lub 6, ciemny kolor, nie zapamiętałem nic więcej bo za późno się zorientowałem :P To był ktoś z forum? :)

Pozdrowienia dla mijanej dzisiaj ok 15:30 na trasie w okolicy Miłosnej czarnej 147 (chyba, bo nie wiem czy dobrze dojrzałam). Z odpowiedzią na awaryjne nie zdążyliśmy, bo ja gapiłam się na ramki, a mój M ma std spóźniony refleks :rolleyes:

Pozdrowienia również dla innej, ciemno szarej 147, której kierowca powinien zmienić proporcje tego co pod czaszką, do tego co pod nogą, bo miejsce do wyprzedzania kolumny aut znalazł sobie akurat w jednym z najgorszych miejsc na trasie Lubin - Wrocław (i odwrotnie, jak ktoś woli :))
To samo tyczy się "cisnącego' za alfą mercedesa.

Pozdrowienia dla mijanej dzisiaj ok 15:30 na trasie w okolicy Miłosnej czarnej 147 (chyba, bo nie wiem czy dobrze dojrzałam). Z odpowiedzią na awaryjne nie zdążyliśmy, bo ja gapiłam się na ramki, a mój M ma std spóźniony refleks :rolleyes:

Pozdrowienia również dla innej, ciemno szarej 147, której kierowca powinien zmienić proporcje tego co pod czaszką, do tego co pod nogą, bo miejsce do wyprzedzania kolumny aut znalazł sobie akurat w jednym z najgorszych miejsc na trasie Lubin - Wrocław (i odwrotnie, jak ktoś woli :))
To samo tyczy się "cisnącego' za alfą mercedesa.

Ja również pozdrawiam choć to nie 147 ale giulietta ale że pozdrowiłem awaryjnymi to się zgadza. Pozdrawiam również widzianego pana w 156 na trasie do prochowic oraz kierowniczkę tak mi się wydaje :) 159 SW rosso alfa (z ramkami oczywiście) wczoraj na bielanach wrocławskich)

Amortyzatory
Powrót