Widziany, Widziana, Widziani :D

A ja pozdrawiam stojących wczoraj w godzinach wczesno-porannych na ul. Gajowej we Wrocławiu. Szczególnie 3-drzwiową Belle granatową/czarną na ramkach klubowych stojącą na wjeździe do budynku budowanego dla Geo Mieszkanie ( zabijcie mnie byłam tak zaspana że nie wiem co za Alfa stała) i jeszcze czerwona/bordową chyba 159 którą wypatrzył mój mąż na Gajowej. Stałam od czwartku do niedzieli rano na Gajowej ciemną 156 JTS na blachach DWR przy boisku:)

No i oczywiście pozdrawiam wesołą trójkę jadącą srebrną 156-tka DW/DWR gdzieś z tydzień temu ( sobota) równo ze mną całą Gądowianką od Legnickiej aż do okolic Ślężnej. Na prawdę nie wiem co mieliście za ubaw Panowie- że kobieta za kółkiem czy za to że notorycznie zostawaliście w tyle?

A i oczywiście pozdrawiam wszystkich którzy mnie mijają jak chodzę po mieście - ruda czapka i rude okulary szczerzące zęby do każdej Belli to ja:)

Ostatnia edycja:
dzisiaj w Jeleniej Górze na Sudeckiej widziana czarna 159 SW DOL*** pomachane także przy Kauflandzie widziany Bartek a raczej jego samochód.(dzięki za karteczkę choć i bez niej wiedziałem kto obok mnie stanał) czekałem trochę zeby pogadać ale chyba gdzieś w kolejce utknałes... :)

dzisiaj w Jeleniej Górze na Sudeckiej widziana czarna 159 SW DOL*** pomachane także przy Kauflandzie widziany Bartek a raczej jego samochód.(dzięki za karteczkę choć i bez niej wiedziałem kto obok mnie stanał) czekałem trochę zeby pogadać ale chyba gdzieś w kolejce utknałes... :)

A jaki był podpis na karteczce :D Taka zmyłka, Bartek już chyba ponad rok nie ma tej Alfy :)
Fakt utknąłem w kolejce i to solidnie, aale jeszcze na pewno będzie okazja żeby pogadac :)

Dzisiaj 5,30 na Krzywoustego na wysokości Korony wyprzedzona i pozdrowiona awaryjkami czarna / ciemna 147 DOL z ramkami

Czarny Ford Mondeo ITD widziany na trasie Lubin - Legnica, w Lubinie koło Kauflandu widziana AR 147 czarna na forumowych ramkach bez odzewu. Najprawdopodobniej AR kupiona od forumowicza z ramkami.

wczoraj Bartekalfa166 widziany na Jana Pawła II - pomachane odmrygane. przedwczoraj gcredhot18 - za pozno cie zauważyłem, dzwoniłem ale miałeś wyłączony telefon. w tamtym tygodniu czarna 145/146 - pomachane odmachane

ciemna 146 dzisiaj na światłach na wolności, jak coś to ja machałem z czerwonej 147 :P

już niedługo obiecuje poprawe i założe w końcu ramki :)

ROBSON-OKR widziany dzisiaj na stacji paliw Orlen na obronców stalingradu ok godziny 11.

Ktoś mnie dzisiaj pozdrowił na drodze z K-Z do Kłodzka. Jechał w srebrnym Crosswagonie. Ja się nie zorientowałem i dopiero po chwili pasażer mi powiedział, że miałem "machanko" z innej Alfy.

Dzisiaj w Ząbkowicach namierzona nowa Alfa z ramkami -> szara 156 o numerach DZA 1A11 ... ma naklejoną włoską flagę koło bocznego kierunkowskazu i z tyłu na klapie, czy błotniku... Prawdopodobnie po lifcie środka, bo listwy zderzaka w kolorze nadwozia.

Kupiona od forumowicza, czy mamy kogoś nowego ? :)

Wczoraj na pl. Strzegomskim srebrna 156 fl DDZ/DZA? z ramkami przed 15ta i dzisiaj Bierutowska na wysokości SUMIKI ciemna 156 chyba z ramkami.

pzdr

Czyja ciemnego koloru AR 156 na tablicach DW była widziana na parkingu pod chmurką w galerii Cuprum Arena w Lubinie dziś około 17:00, eMka?
no niestety, to nie ja. My mamy obie rejestracje PK.
Czasem śmigamy po Lubinie 159 w okolicach Przylesia, więc można rozglądać się ;)

Amortyzatory
Powrót