• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, Widziana, Widziani :D

pozdrowienia dla pana z czerwonej Giulietty, z którym dziś rozmawiałem cytuje " lubię samochody, mam w domu jeszcze 33 z 1.7, 75 z 3.0, u znajomego w niemczech theme z tym silnikiem od ferrari i delte integrale zrobioną na 700KM" kto ustali kim jest? :>
Jeremy C. ? ;)
Pozdrowienia dla czarnej 159 DLW stojącej na rynku w Gryfowie
kolega jest nie kumaty...ale auto ma ładne :)
BARUŚ - od wczoraj znów Alfista
Diesel???

Jeszcze nie ma czym :) Nawet nie miałem kiedy jej sprzątnąć. Z zewnątrz typowa seria na oryginalnych 5'nastkach, lekko obniżona :) Bez fajerwerków :) W przyszły weekend może zdążę ją chociaż przeprać i wymyć w środku, żeby pachniało i błyszczało :D Jest ok, ale przyda się trochę kosmetyki :) Bo pewnie widziałeś, że lubię mieć czysto nawet pod maską :D

- - - Updated - - -

Benzynka 2.0 z LPG :)

- - - Updated - - -

Tak to u NOS wygląda :D

Dwie starsze (ryczące) siostry pilnujące młodszego (klekoczącego) brata :D

pozdrowienia dla pana z czerwonej Giulietty, z którym dziś rozmawiałem ;) cytuje " lubię samochody, mam w domu jeszcze 33 z 1.7, 75 z 3.0, u znajomego w niemczech theme z tym silnikiem od ferrari i delte integrale zrobioną na 700KM" :) kto ustali kim jest? :>

A może pan Karolak?

Osobiście nie pozdrawiam nikogo. Sami niekumaci w Kłodzku, więc i ja przestałem się wygłupiać.

dzisiaj około godziny 13:20 - 13:40 widziana srebrana 155 chyba na DSW w jaworze ulica piastowska :) nie zdarzyłem pomachac :p bylem pieszym :p

Widziana ciemna 147 dzisiaj w Lubinie na rondzie niedaleko Castoramy. Miała ramki. Pozdrawiam.
Ja jechałem BMW więc nie machałem :D

a ja pozdrawiam kolegę z ciemnej 156FL rej. PGSxxx, z którym jechałem od Jawora na Jelenią Górę dzisiaj po 7.00;) co tydzien latam 4 razy z Lcy do Jelonki, mijam kupe alf, ale nikt nie pozdrawia(może dlatego, że nie mam ramek), a jak czasem mrugnę to co 3ci zrozumie przekaz;) macie jakieś większe szczęscie, spotykając alfistów;)

Widziana ciemna 147 dzisiaj w Lubinie na rondzie niedaleko Castoramy. Miała ramki. Pozdrawiam.
Ja jechałem BMW więc nie machałem :D

Ta 147 ma ramki Alfaholików ale jakoś nie reaguje na zaczepki AR :( myślę że została odkupiona od kogoś z ramkami.

Alfa 166 zdaje się DJE widziana dziś rano na Wolności w JG :) Ja niestety jeszcze klubowych ramek nie założyłem, ale już czekają :D Pozdr. dla kierownika :)

Wczoraj przed ikeą kolega danllo23 pozdro:)

Pozdro jozofek,gdzies Ty mnie tam wypatrzyl;-),wczoraj smigalem astra h:-)!

Ta czarna to moja. Pozdrawiam, jak nie machnąłem to wielkie sorki, widocznie zamyślony mocno jechałem :)

Pochwal się :P ;)

Dzisiaj przed 12ta widziana czarna 156 sw z ramkami na Jedności Narodowej i przed 16ta srebrna 156 sw na Sieńkiewicza ramek nie było to nie machałem ale spojrzenia zostały wymienione :cool:

Pozdro

Pozdrowiam Kolege z czarnej GT ktora stala w sobote obok sklepu Awans w Jaworze dwokrotnie,to odemnie ta wizytoweczka:-)!

Czarna 159 / 156 fl SW przyciemnione szyby z tyłu chyba z ramkami widziana dzisiaj na Bierutowskiej na wysokości SUMIKI pzdr
podejrzewam, że to ta sama, którą ja mijam dość często rano na Kiełczowskiej. Ramkę z przodu też ma, ale jakos nie zauwazyłam reakcji zwrotnej na moje pozdrawianie.

Jest jeszcze jedna czarna 156SW na rej. DW o której już tutaj kiedys pisałam, że widuję ją często na mojej "dzielni" - ma ramki, ale reakcji ZERO. Od pewnego czasu jeździ nią babka. Już nawet nie pozdrawiam.

pozdrówka dla kolegi mijanego na przejeździe kolejowym w Rabsztynie na blachach GD łapki poszły:)

pozdrowienia dla Kolegi z grafitowej 156fl w sumie jak moja, ktoremu pokazywalem jakies 20 minut temu ze ma fajne auto ale chyba nie zalapal o co mi chodzi. Stalem na przejsciu a Kolega skrecal z milenijnej w strone kozanowa. Blachy DSR ramki byly...

Amortyzatory
Powrót