Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla kierowniczki ciemnej AR159 której machałem w Marcinowicach. Miło że kbiety też czasem odmachują:)

pozdrowienia dla 156SW a androidem na zderzaku - kilka razy spotkaliśmy się na maślicach, oraz dla białej 155ki którą kilka razy widziałem przy lidlu na królewieckiej.

Dzisiaj znów Cię widziałem ! Zostawiłem wizytówkę. Widziałeś jak machałem ? :D :D :D Stałem przed Tobą pod Kauflandem w Ząbkowicach :D

Pozdrowionka :)
Serdecznie dziękuję za wizytóweczkę w imieniu żony:) mnie niestety nie było,zapewne machałeś mojemu szwagrowi ;)Pozdrawiam Serdecznie.

Serdecznie dziękuję za wizytóweczkę w imieniu żony:) mnie niestety nie było,zapewne machałeś mojemu szwagrowi ;)Pozdrawiam Serdecznie.

O kurde... Ale bym Twoją żonę wkopał niechcący :D :D :D hehehe :D Tzn. widziałem jakiegoś gościa na parkingu w pobliżu AR jak kobieta do AR wsiadała :)

Pozdrawiam :)
Wojtek

PS. Widzę, że news o otwarciu Kauflanda w moim zad00piu dotarł nawet do Ziębic :D

Pozdrawiam Panią za którą jechałem dzisiaj w Wałbrzychu na ulicy Wieniawskiego (Podzamcze) w czarnej 147 ;) zapomniałem jakie blachy :/

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej GT bez ramek na blachach DB 9....(prawdopodobnie Aleks_K) widzianego dziś w Wałbrzychu na drodze wzdłuż galerii Victoria o godzinie 9 rano. Pozdrowienia awaryjnymi z białego renault kangoo przed Tobą.

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej GT bez ramek na blachach DB 9....(prawdopodobnie Aleks_K) widzianego dziś w Wałbrzychu na drodze wzdłuż galerii Victoria o godzinie 9 rano. Pozdrowienia awaryjnymi z białego renault kangoo przed Tobą.

Jak na DB to moja raczej innej chyba nie ma :P pozdro ;)

Jakąś godzinkę temu wyłapana czarna 147 na PKE (o ile dobrze pamiętam) na bielanach pod IKEA. Pozdrawiam

czy na forum jest użytkownik srebnej 156 na DLW któremu we wtorek około 6 wyjechałem na czołówkę a on zamiast zjechać do środka jezdni zjechał na pobocze powodując u mnie przelot przez rów??

czy na forum jest użytkownik srebnej 156 na DLW któremu we wtorek około 6 wyjechałem na czołówkę a on zamiast zjechać do środka jezdni zjechał na pobocze powodując u mnie przelot przez rów??

to znaczy, jeśli ty wyjechałeś mu na czołówkę, gdzie do czołowego zdarzenia na szczęście nie doszło, to nadal coś spowodował przytyczony kierowca srebrnej 156?

ja oraz kierowca którego wyprzedzałem zjechaliśmy maksymalnie na pobocza powodując mu możliwość przejachania środkiem czołgiem a on zjeżdżając na pobocze na którym ja się znajdowałem spowodował zmuszenie mnie wjazdu do rowu co mijało się z celem. mógł po prostu przejechać środkiem bo na to miał aż nadto miejsca. mój był błąd że na bardzo śliskiej nawierzchni nie zachowując szczególnej ostrożności wyprzedzałem za co przepraszam i bije się w pierś.

ja oraz kierowca którego wyprzedzałem zjechaliśmy maksymalnie na pobocza powodując mu możliwość przejachania środkiem czołgiem a on zjeżdżając na pobocze na którym ja się znajdowałem spowodował zmuszenie mnie wjazdu do rowu co mijało się z celem. mógł po prostu przejechać środkiem bo na to miał aż nadto miejsca. mój był błąd że na bardzo śliskiej nawierzchni nie zachowując szczególnej ostrożności wyprzedzałem za co przepraszam i bije się w pierś.
jakie straty? ja kilka dni temu też bym przywalił w jakiegoś pana z Wrocławia u mnie w mieście ale to była jego wina-za bardzo wziął zakręt i aby uniknąć czołówki wjechałem w zaspę(dobrze ze znam ten skręt i już widząc delikwenta pomyślałem-ZARAZ WJEDZIE NA MÓJ PAS) ale pan był uprzejmy i przeprosił...straty zerowe :)

Piękna biała GT z czarnymi felgami na parkingu pod halą sportową na Kozanowie parkowała dzisiaj obok mnie ok. 20 :D Blachy DOL, z rameczkami, kto to? :)

Pozdro dla wszystkich Alfistów, którzy ostatnio wprowadzili się do Green Towers. Wczoraj rano wjeżdżała przede mną na parking czarna 159, dziś seledynowa 147, potem jeszcze widziałam jak po parkingu kręcił się pan w czerwonej GTV.

Pozdrowienia dla wszystkich Alfisti widzianych dzisiaj na trasie Świdnica-Jawor. 2xsrebrne 166, kilka 156. Niestety nie wyróżniałem się z tłumu Alfą, bo jechałem bordowym Lanosem.

Amortyzatory
Powrót