Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Serdecznie dziękuję za wizytóweczkę w imieniu żonyDzisiaj znów Cię widziałem ! Zostawiłem wizytówkę. Widziałeś jak machałem ?![]()
![]()
Stałem przed Tobą pod Kauflandem w Ząbkowicach
Pozdrowionka![]()
Serdecznie dziękuję za wizytóweczkę w imieniu żonymnie niestety nie było,zapewne machałeś mojemu szwagrowi
Pozdrawiam Serdecznie.
Giełda Lubin. Srebrna 156 SW na ramkach klubowych. Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej GT bez ramek na blachach DB 9....(prawdopodobnie Aleks_K) widzianego dziś w Wałbrzychu na drodze wzdłuż galerii Victoria o godzinie 9 rano. Pozdrowienia awaryjnymi z białego renault kangoo przed Tobą.
czy na forum jest użytkownik srebnej 156 na DLW któremu we wtorek około 6 wyjechałem na czołówkę a on zamiast zjechać do środka jezdni zjechał na pobocze powodując u mnie przelot przez rów??
jakie straty? ja kilka dni temu też bym przywalił w jakiegoś pana z Wrocławia u mnie w mieście ale to była jego wina-za bardzo wziął zakręt i aby uniknąć czołówki wjechałem w zaspę(dobrze ze znam ten skręt i już widząc delikwenta pomyślałem-ZARAZ WJEDZIE NA MÓJ PAS) ale pan był uprzejmy i przeprosił...straty zeroweja oraz kierowca którego wyprzedzałem zjechaliśmy maksymalnie na pobocza powodując mu możliwość przejachania środkiem czołgiem a on zjeżdżając na pobocze na którym ja się znajdowałem spowodował zmuszenie mnie wjazdu do rowu co mijało się z celem. mógł po prostu przejechać środkiem bo na to miał aż nadto miejsca. mój był błąd że na bardzo śliskiej nawierzchni nie zachowując szczególnej ostrożności wyprzedzałem za co przepraszam i bije się w pierś.