Widziany, Widziana, Widziani :D

Dziś widziany Michał666 na placu Wilsona w Legnicy ale chyba przez te święta nie widział jak mu mrugałem i machałem gdy się do mnie z przeciwka zbliżał a stałem pierwszy pod światłami :):) Pozdrawiam

Widziałem, ale dopiero jak już byłem prawie na Twojej wysokości. Pomachałem wtedy, ale myślę, że przedni słupek mógł zasłonić moją rękę. Pozdrawiam

Widziana zielona 156 pod E. Leclerciem na forumowych ramkach, oraz druga widziana zaraz obok mojej na parkingu pod galerią (tą mniejszą) w Kłodzku.

twoja czyli czyja? jesli mowa o mnie to ja obecnie jestem we wrocławiu chyba,ze mówisz o mojej byłej czerwonej-możliwe bo jeździ nia teraz Shavo-Lubin,który w końcu odzyskał większośc dokumentów :)

i tu jest ból tego forum - nie ma odniesienia do posta dla którego była odpowiedź :)
chodziło mi o Damianosl i Jego alfę :D

JEST :)

Pod wypowiedzią danego użytkownika klikasz 'odpowiedź z cytatem' i masz :)

Pozdrawiam i Wesołych życzę :)
Wojtek

No to jest tylko półśrodek :) mając indeksowane posty w każdym wątku pewne mechanizmy mogą być w łatwy sposób zaimplementowane, eliminując nadmiar przetrzymywanych danych oraz nieścisłości :P

Mijana, "omrugana" i "obmachana" ciemna 156 SW zaraz przed Głogowem :) Kierowca odmachał, ale nie zwróciłem uwagi czy ma ramki, bo wiozłem rodzinkę do mnie i trzeba było się skupić na ładnej jeździe i grzecznej rozmowie :D

Witam witam i pozdrawiam. Parę razy się mijaliśmy. :):)

Amortyzatory
Powrót