Widziany, Widziana, Widziani :D

heh pozdrawiam kierownika 156 ki przed liftem ,ktora pilotowala na kogutach jakis ogromny kombajn na 33-ce z Bystrzycy do Kłodzka...wyprzedzilem konwoj i kolega mrugnal :D strzelilem awaryjnymi :)

Kogo mam szansę spotkać w piatek w Irbisie? :D Rozwaliłam sobie wahacz prawie na amen. Hałasuje jak stara wersalka :sarcastic:Już z daleka mnie słychać :haha:

moja będzie na tapecie w piątek (granatowa 166):)

Moja była tam dzisiaj. Czyszczenie klimy bo dawało wrocławskim, tramwajowym menelem :D
Pozdro dla kierowcy srebrnej 156 na klubowych ramkach (rej. POT 30..). Tak szybko uciekłeś, że Cie nawet nie zauważyłem :P Za to bella została do leczenia ;)

a ja pozdrawiam Pana z szarej, przedliftowej, oramkowanej 156, z którym mijałem sie na złotoryjskiej wczoraj ok. 20;> były łapki;) mam wrażenie, że to już drugi raz, bo jednak zapamiętuje swój kolor;p pierwszy raz na tuningowisku;)

Pozdrawiam kierowcę ładnej, seledynowej 147, którą mijałem dzisiaj na Drobnera koło 20:15 :) Były łapki

pozdrówka dla chyba wiśniowej oramkowanej rej DW jadącej w kierunku Olkusza mijanej w Rabsztynie ok 18.20:)

A ja pozdrawiam Kierownika srebrnej 166 przed FL na blaszkach DJA widzianego wczoraj (6.06.2012) ok 18.00 w Strzegomiu. Kolega kuma o co kaman i łapka była :D

Dziś widziane 2 forumowe Alfy -> 166 NeroVolcano (Moniki i Karola) i 156 madtoc (Magdy) :)

Wojtku,a ja Ciebie jak zwykle nie widziałam.Gdzie Ty się schowałes...?Byłeś swoja czarna strzała?
Kiedy zobaczę ładną GTV-kę w Ząbkowicach? :D

dziś widziany Pafka na orlenie w dusznikach o ok. 11-12. nawet za kierownicą siedział :P jechałem jako pasażer w fordzie więc bez szans na machanie :P

Dzisiaj po 17 ciemna 147 JTD 16v na myjni na Lukoilu przy skrzyżowaniu Kamienna/Bardzka. ;)

Dzisiaj ok. 17 mijana w Mokrzeszowie srebrna 156 na ramkach rejestracja R... byly swiatla i lapka :) pozdrawiam!
:D

dziś widziany Pafka na orlenie w dusznikach o ok. 11-12. nawet za kierownicą siedział jechałem jako pasażer w fordzie więc bez szans na machanie
A dzięki - faktycznie tam byłem ,ale raczej o 13-stej ;)
Jakieś pół godziny później widziałem w Kudowie prawdopodobnie Alfę kolegi Stembalskiego - zaparkowana przy ulicy po drugiej stronie myjni :)

Nysa widziana czarna<chyba> GT pomachane odmachane.Po trasie 156 SW ,156 pomachane-olany :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót