• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, Widziana, Widziani :D

Wczoraj na opolskim rynku widziane to cudo.
DSCN9467.jpgDSCN9469.jpgDSCN9486.jpgDSCN9487.jpgDSCN9491.jpgDSCN9493.jpgDSCN9495.jpg

Oraz inna Włoszka

DSCN9500.jpgDSCN9502.jpgDSCN9503.jpgDSCN9504.jpgDSCN9505.jpg

W czwartek jechałam ze Świdnicy do Jugowic za oramkowaną czarną 147 przed fl, blachy DSW i chyba na tristarach. A na parkingu przed "Włodarzem" stała czarna, matowa 159 na blachach RZ - delicious! ;)

dzisiaj widziana czarna 156 po fl w Proszówce z ramkami na DJ*** podejrzewam,ze to SPLEEN. później w drodze powrotnej w okolicach Mirska znów Cie mijałem. jechałem szarą 156 na niemieckich tablicach.

Kto to jeździ po Złotoryi oflagowaną 166 ;) Właściwie to lata ;) bo prawie mnie zmiotła na pasach ;) ... to był by wypadek ... pod kołami ulubionej marki ...

Kto to jeździ po Złotoryi oflagowaną 166 ;) Właściwie to lata ;) bo prawie mnie zmiotła na pasach ;) ... to był by wypadek ... pod kołami ulubionej marki ...

pewnie śwagier moją byłą 166:)

Pozdrowienia dla srebrnej 166 po FL ,która przejeżdżała 2 dni temu,w deszczowe popołudnie przez Ząbkowice Śląskie,na klubowych rameczkach :)

Pozdrowienia dla srebrnej 166 po FL ,która przejeżdżała 2 dni temu,w deszczowe popołudnie przez Ząbkowice Śląskie,na klubowych rameczkach :)
Nie widziałem tu takiej :O

DZA ?

----------------

Ja wczoraj widziałem ząbkowicką 75'tkę, a dziś machałem sobie z kimś z zielonej 145'tki (chyba ktoś od wspomnianej 75).

GTV śmiga po mieście - możesz mnie wypatrywać :)

Nie widziałem tu takiej :O

DZA ?

----------------

Ja wczoraj widziałem ząbkowicką 75'tkę, a dziś machałem sobie z kimś z zielonej 145'tki (chyba ktoś od wspomnianej 75).

GTV śmiga po mieście - możesz mnie wypatrywać :)

Hmm widziałam jeszcze czarną 166 na DZA,niestety oszpeconą brzydkimi nakładkami zamiast oryginalnych progów. Nie wiem kto kupił :rolleyes:
Bez klubowych ramek.

Jeżeli zaś chodzi o tą srebrną,to nie wiem na jakich tablicach była,rzuciły mi się w oczy biało-czerwone,klubowe ramki :)
Poświeciłam światełkami,ale przejechała szybko,może w deszczu nie zauważył/a.

GTV\ki jeszcze nie miałam okazji zobaczyć(:(),ale moja śliwka często śmiga po Ząbkowicach :P

- - - Updated - - -

widzialem w Święty Czwartek :) pozdrowienia pozostaly bez odzewu ale nie ma sie co dziwic jezdzilem z rodzinka na rowerach ;), tego samego dnia widziana czarniutka 166 FZ... w Srebrnej Górze i Giulietta pod Górska Perłą tez w Srebrnej.

pozdrowienia

A kolega ma ładną 159-tkę w Ząbkowicach,jeśli dobrze kojarzę,wiem gdzie parkuje :)
Często ją widuję...Bardzo ładna!

pozdrowienia dla nowego alfaholika poznanego na stacji benzynowej Shell w Lubinie, który zakupił czerwoną AR 156.

Widziana oramkowana czerwona 147 z rejestracją DKL w środę pod PWR

I jeszcze czerwona 156 również oramkowana (chyba DL) stojąca niedaleko Pl. Słowiańskiego w Legnicy

Amortyzatory
Powrót