Widziany, Widziana, Widziani :D

Dziś w sklepie REAL (Korona Wrocław) widziana o godz 20:40 "najagody" na kosmetykach:P stalem przy kasie, i nie chcialem sie drzec na caly regulator hejka wiec pisze tutaj ze widzialem:P

O to mnie wypatrzył! Pozdro, pozdro ;)

DJJACO : Koleżankę "najagody" miałam okazję poznać na FB,z konta mojego partnera i zamienić z nią kilka zdań.Ponoć często bywa pod mostem milenijnym...Kiedyś muszę tam zawitać - Pozdrawiam!

Nie tak znowu często, ale gdzieś raz na miesiąc średnia mi wyjdzie ;) Następne moje objawienie dopiero w lipcu, bo za chwilę spadam na miesięczną emigrację. Pozdrowionka :))

Ostatnia edycja:
Więc i ja się pochwalę (i przy okazji pozdrowię) właściciela ładnej 147 po FL widzianą wczoraj na rynku ząbkowickim,póznym wieczorem.
Jechał za mną przez rynek,cały czas sygnalizując swoją obecność,czego ja nie zauważyłam...
Kolega Barus91 myślał,że się wystraszyłam i uciekam :)
Miły akcent klubowy na koniec dnia.

A pozdrowionka Moniko, pozdrowionka ;) Właśnie wszedłem, żeby napisać o spotkaniu, ale uprzedziłaś mnie :( ;)

PS. 2 razy kółko robiłaś koło sklepu, w którym się zaopatrzyłyście - stąd myśl :D :D :D

- - - Updated - - -

O to mnie wypatrzył! Pozdro, pozdro ;)

Nie tak znowu często, ale gdzieś raz na miesiąc średnia mi wyjdzie ;) Następne moje objawienie dopiero w lipcu, bo za chwilę spadam na miesięczną emigrację. Pozdrowionka :))

https://www.facebook.com/najagody - to Ty :) ? ? ?

Dzięki za karteczkę z pozdrowieniami od DJJacO wsadzoną za wycieraczkę, na parkingu przy Tesco na Bielanach :) Również pozdrawiam ^^

Dziś w sklepie REAL (Korona Wrocław) widziana o godz 20:40 "najagody" na kosmetykach stalem przy kasie
to już zaczyna chyba pod nawyk podchodzić, nie? ;)
Tesco (Magnolia), Real... Ciekawe, który market będzie następny :lol:

Kogo mam szansę spotkać w piatek w Irbisie? :D Rozwaliłam sobie wahacz prawie na amen. Hałasuje jak stara wersalka :sarcastic:Już z daleka mnie słychać :haha:

pozdrowienia dla p. Janusza i jego Żony - dziś po 17 Lidl/Królewiecka - były łapki :)

dziś trasa Jelenia-Gryfów na wysokości Krzewia pomachał mi kierowca ze srebrnej 146 lub 166 bądź inny ale sedan na DLW*** za późno sie zorientowałem. jechałem szarą 156 na niemieckich tablicach. pozdrawiam

pozdrowienia dla 156X,przy Lidlu na Królewieckiej,były łapki ,były i światla.

Amortyzatory
Powrót