Widziany, Widziana, Widziani :D

Dziś w Dzierżoniowie mrugałem białej 159 stojącej na światłach - początkowo CISZA. Przy mijaniu się mrugnięcie i pomachane z obu stron :)

Kto to taki :) ?

Hej,

Dziś na drodze ze Świdnicy do Żarowa (przed Bożanowem) około godziny 7:00 rano widziana czerwona 145 (po fl) - łapka z mojej strony była ale zero odzewu :/

Kolejno później na drodze ze Świdnicy na strzegom widziana alfa 146 - w tym samym kolorze co mój ale też bez odezwu :/

Pozdro

Pozdrowienia dla czerwonej 155 na rondzie obok galerii Twierdza Kłodzko. Tak się zapatrzyłem, że "zapomniałem" o wyspie środkowej na owym rondzie hehe. Pozdrowienia również dla czerwonej 147 na rameczkach z miłą dla oka kierowniczką widzianą na parkingu pod Carrefourem. Niestety brak odzewu mimo mrugnięcia z mojej strony.

Pozdrowienia dla grafitowej 156 SW OP*****, zauważyłem ramkę z tyłu :) Dzisiaj o 9 rano w Nysie koło dawnego FSD, niestety kolega/koleżanka uciekł w boczną uliczkę :)

Pozdrowienia dla 147 FL (jasna) która cięła przez robotniczą na wysokości Amicara. Z mojej strony była łapka i widziałem w lusterku, że kolega mrugnął awaryjkami :)

Ja dziś około 18.30 zatrąbiłem i zamrugałem awaryjnymi do kolegi ze 147'ki (koło C.H.KORONA - Wrocław) - RMI03506 - nie wiem, czy była reakcja, ale kolega jechał ze swoją kobitką chyba i rozmawiał przez tel. ;)

Pozdrawiam,
Wojtek :)

---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:01 ----------

Aha... ramki były oczywiście :)

bartekalfa166 widziany dzisiaj w J-G na światłach(skrzyzowanie Wolności z Wyszyńskiego) około 17.00 ... szedłem przez pasy przy banku zachodnim.pzdr :)

Pozdrawiam użytkownika/czkę ciemnej 147, stojącej blisko mnie dzisiaj po 15 pod Castoramą przy CH Magnolia. Były ramki :), a rej. chyba RJA :D

Zauważone w ostatniej chwili pozdrowienia od od kolegi Velandil spacerującego z pieskiem koło Amicaru:)

Hehe pierwszy raz spotkałem alfaholika :) Dzisiaj pod Irbisem ok. 16:00, srebrna 156SW na ramkach. Niestety maska ma już bąbelki, także właścicielu działaj! :P

Zaparkowana Alfa Karoli widziana dzisiaj na Prusa pozdro :)

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147. Byly rameczki. Widziany dzisiaj o 10 w Irbisie. Odbierałem mojego taty siene z naprawy ;)

Wczoraj idąc na zajęcia machałem zawzięcie Koledze alfaromano :) (ul.Piaskowa - Wrocław - prawie przy Hali Targowej koło Galerii Dominikańskiej :))

Nie wiem, czy mnie widziałeś ;)

Pozdrowionka :)

Amortyzatory
Powrót