Widziany, Widziana, Widziani :D

To coś szczęścia nie mamy, ja jeżdżę do Siechnic do pracy codziennie tamtędy i wracam po południu:) Muszę się bardziej rozglądać :D

Pozdrowienia dla błękitnej 147 DOA mijanej w Widawie o 10. Nie zdążyłem odmachać.

Pozdrowienia dla czarnej 159 P4 A bez ramek. Mijanej dziś ok. 9.00 na Aleja Wojska Polskiego w Kamiennej.

Kogo widziałem na Drobnera dzisiaj rano? Ciemna 156 SW po lifcie, blachy chyba albo DZG, albo DDZ (ramki były)

Ja chyba wczoraj widziałem 156SW (chyba polift) - blachy ERA... :)

Ulicaaaaaaaaaa chyba Drobnera :) ^ ^ Stałeś na lewym pasie (ja na prawym) jakieś 2 auta przede mną.

Nie wiem kto to - może onefiveseX (156X) ? Ramek nie dojrzałem :)

Pozdrowienia dla czarnej 156SW DW stojącej na światłach przy Wiejskiej. Stałem obok.

Pozdrowienia dla Pawła (Flatbeet) który to dzisiaj odwiedził mnie na Willowej, oczywiście w Świdnicy :)

Ja chyba wczoraj widziałem 156SW (chyba polift) - blachy ERA... :)

Ulicaaaaaaaaaa chyba Drobnera :) ^ ^ Stałeś na lewym pasie (ja na prawym) jakieś 2 auta przede mną.

Nie wiem kto to - może onefiveseX (156X) ? Ramek nie dojrzałem :)

a czy mogło to być ok 17??

---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

Kogo widziałem na Drobnera dzisiaj rano? Ciemna 156 SW po lifcie, blachy chyba albo DZG, albo DDZ (ramki były)

byłem dziś rano około 8 na Drobnera tyle że blachy mam inne...

Pozdrawiam posiadaczy alf stojących dzisiaj w Irbisie :D
Fura Maykee'go to już tam chwilę stoi i druga na tablicach ERA, ciemny sedan. Ma wyblakłe ramki alfa romeo. Czyja to?

Dochodzę do wniosku, że jeżdżę jednak za wolno :lol: Jakbym tak szybciej dawała, to być może unosiłabym się już nad jezdnią i omijałyby mnie naprawy zawieszenia.

Dziś rano na pl. JP II obtrąbione Blue Cosmo 156 2.5 V6, którego kierowca:
a) rozmawiał przez zestaw głośnomówiący
lub
b) śpiewał na głos hity z radia
gdyż kompletnie nie zwrócił uwagi...

Lucek_lukasz nie śpij chłopie, bo życie ucieka :) Pozdrowienia z prawego pasa

o jak miło jest jeszcze jedna ERA we Wrocławiu... :)
w zasadzie to byłaby to trzecia, którą widziałam na własne oczy ;)
Jest jeszcze inna, też w kombi i do tego forumowo zaprzyjaźniona :D

---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:54 ----------

b) śpiewał na głos hity z radia
stawiam na tą opcję.
Taki hit z rana lepszy niż kawa! :D

niestety mnie nie było, dopiero wróciłem ze Śląska, ale jakoś trza by było się zobaczyć, w końcu dwie "piękności" stoją na Jedności

hehe okolice Okraglaka? Twoja to 156 FL ktora parkuje kolo kosciola ? :D

w przyszlym tygodniu wyszlo ze mam na 1sza zmiane i zawitam pod MM w srode z lekkim poslizgiem czasowym

Tak, koło okrąglaka to moja :) a ty koło Aligatora :) ciekawe miejsca parkowania

Wczoraj (czwartek) widziana ciemna 159 SW rej. DW 159LR we Wroc, ul. Karmelkowa

Amortyzatory
Powrót