Widziany, Widziana, Widziani :D

Wczoraj w Kobierzycach koło 15:30 mijana srebrna ? błękitna ? 147 :) Mrugnąłem, a w ramach odzewu widziałem w lusterku wstecznym awaryjne :) Kto to taki ? :)

Pozdrawiam z czarnej 147 po lifcie,
Wojtek

A ja pozdrawiam wszystkich którzy robią zakupy w Tesco w Oławie , stoi tam zawsze kilka Alf:o

Barus to Ja hehe. Często cię widzę. A mieszkam wioskę wcześniej,tam gdzie Leoni. Leciałem wtedy z tyry na chatę. Czasem wypatruj ciężarówkę Pepsi-Cola bo też taką jeżdżę. Np. według planu jutro mam trasę Ząbkowice i pewnie coś w Kłodzku dorzucą. Narka

Spoko spoko jak za kierą będzie typ w czapeczce to znaczy że to ja.

Barus to Ja hehe. Często cię widzę. A mieszkam wioskę wcześniej,tam gdzie Leoni. Leciałem wtedy z tyry na chatę. Czasem wypatruj ciężarówkę Pepsi-Cola bo też taką jeżdżę. Np. według planu jutro mam trasę Ząbkowice i pewnie coś w Kłodzku dorzucą. Narka
SUPER ! :) Szczerze mówiąc nie spodziewałem się odzewu :) Ja w tygodniu siedzę we Wrocławiu, a na weekendy do Ząbkowic :)

Pozdrowionka,
Wojtek

PS. Z ciężarówki też możesz mrugać ;)

Luzik. Ja codziennie jestem w wielu miastach bo rozworze Pepsi. Więc jak widzisz źle zaparkowaną pod sklepem ciężarówkę to mogę być ja ,bo staje gdzie miejsce hehe. A przeważnie kotlina kł. i okolice Legnicy .narka

pozdrowionka dla :

• 27-01 Galeria Dominikańska około 19 parking na poz. 2 - GT blachy FZ + rameczki :)

oraz

• 28-01 Kazimierza Wlk. w stronę Heliosa 156 SW - progi, dokładka z tyłu, DOL bez ramek ale kierowca chyba nie widział o co chodzi - jechałem z tyłu mrugnąłem ale cisza... :(

• 28-01 Legnicka około hmmm 11 w stronę AOW - ładniutka srebrna 166 blachy FZA tyle że bez ramek. Wcisnąłem się przed nią aby kulturalnie się przywitać awaryjnymi na co 166ka odpowiedziała długimi - brawo :o

Dzisiaj Rain widziany jak wjeżdżał na Shella na Mińskiej-Łapka była:)

Dzisiaj Rain widziany jak wjeżdżał na Shella na Mińskiej-Łapka była:)

A no była, pozdrawiam ;)

Jeszcze pozdrawiam kolegę w bordowej 156 na ramkach wjeżdzającego do Uciechowa w proteście :D

PS

156x, miałem kupon z LIDLa faktycznie ;)

Jeżeli się nie mylę, to dzisiaj około godzinki 13:40 w sobótce w okolicach góry ślęży widziałem Ciebie "Rain", chyba to byłeś Ty:D, wyprzedzałeś koło OSIRU takiego czarnego Opla Astre z czarnymi szybami:D ja tam byłem w tej asterce z dziewczyna:D:P

Dziś widziana w Kamieńcu 156 Magdy ( madtoc ) - swoją drogą dopiero teraz skojarzyłem, że nick pochodzi od: MADzia i TOC... :)

Jechał mąż - mrugałem 2x awaryjnymi, ale nie wiem, czy skojarzył :)

Pozdrowionka dla Was :)
Wojtek

Jeżeli się nie mylę, to dzisiaj około godzinki 13:40 w sobótce w okolicach góry ślęży widziałem Ciebie "Rain", chyba to byłeś Ty
:D, wyprzedzałeś koło OSIRU takiego czarnego Opla Astre z czarnymi szybami:D ja tam byłem w tej asterce z dziewczyna:D:P

Rany boskie, a ja się zastanawiałem co za sierota tak zamula :D Zator aż od Rogowa Sobóckiego ;)

Pozdro!

Rany boskie, a ja się zastanawiałem co za sierota tak zamula :D Zator aż od Rogowa Sobóckiego ;)

Pozdro!

HEHE to moja niunia jechała za kierownicą a ja kimałem na pasażerce troszke, ona dopiero co zdała prawko wiec dlatego ostrożnie jeździ wiesz:D ale wiedziałem ze to Ty:D:P

pozdrowionka dla klubowej 156 DKL - dziś rano przed 9, AOW w stronę Warszawy, mrugałem długimi, później awaryjnymi ale kierowca chyba zbyt bardzo był skupiony na drodze. ;)

Amortyzatory
Powrót