Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla srebrnej 156 po fl na ul. Mickiewicza w Legnicy :)

Dzięki i pozdrawiamy - miałem skręcić w Łukasińskiego ale zobaczyłem czerwoną strzałę i nie mogłem sobie odmówić :D

czy to nie Twoja rakieta startowała dzisiaj na Działkowej w stronę Senatorskiej ? (blachy były custom: D0 coś tam coś tam ...) - nie mniej jednak pozdrawiam po dwakroć :D

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla dwóch 166 widzianych wczoraj przed Magnolią (nie jestem pewien czy klubowe, ciemno było). :)

Wczoraj widziany prawdopodobnie Carlos71 na Armii Krajowej (trąbiłem, ale chyba nie słyszałeś :))

Dzisiaj na Traugutta widziana stojąca przy drodze czarna 147 przed FL z ramkami... (tablice SZ ...)

Dzięki i pozdrawiamy - miałem skręcić w Łukasińskiego ale zobaczyłem czerwoną strzałę i nie mogłem sobie odmówić :D

czy to nie Twoja rakieta startowała dzisiaj na Działkowej w stronę Senatorskiej ? (blachy były custom: D0 coś tam coś tam ...) - nie mniej jednak pozdrawiam po dwakroć :D
Gdzieś w okolicach centrum mieszkasz też? :)
Nie posiadam własnych blach :) Mam DL :)

Dzisiaj ok godziny 16:30 ul Krakowska widziana czarna 156 SW z ramkami klubowymi. Znam tylko jedno takie klubowe auto i jest to furgon pociesznego :) W każdym razie pozdrawiam kimkolwiek nie okazałby się właściciel widzianej przeze mnie belli :) Ja jechałem w korku w stronę Traugutta w grafitowej 147 przed FL.

Mieszkam w Radwanicach a pracuję w Długołęce także pewnie będziemy się widywać ;)

Amortyzatory
Powrót