Widziany, Widziana, Widziani :D

Ta na dole obszczekała tę drugą. Ta druga ze strachu wskoczyła na górę, a ta na dole siedzi i z otwartą paszczą ją obszczekuje. :D

Nasza 159 widziała dzisiaj Dantego

Dopiero zauważyłem, że rzeczona GTV ma blachy DWL. Skąd kolega Dante jest, bo ja mam na swoich taki sam początek, a GTV w moich okolicach nie przyuważyłem? :)

Nasza 159 widziała dzisiaj Dantego :D
Okoliczności na zdjęciu* :haha:

Gdyby GTV spadła z podnosnika to moglibyśmy mieć wspólnie zupełnie nowy model :lol:

*U nas to tylko wymiana żarników w ksenonach ;)

:D super przynajmniej wiem ze jeszcze mam czesc auta:D bo ostatnio Michal telefonu nie odbiera:D kradne fotke na fb:)

Dopiero zauważyłem, że rzeczona GTV ma blachy DWL. Skąd kolega Dante jest, bo ja mam na swoich taki sam początek, a GTV w moich okolicach nie przyuważyłem? :)

jestem ze z Wroclawia ale auto jeszcze nie przerejstrowane;) ale fakt byla wlasnoscia niejakiego Marcina S.

BTW, pozdrawiam właściciela tej pięknej GTV'ki, która chyba dość często bywa w Irbis'ie :(

Pozdrowienia dla właściciela 166 stojącej w bramie w miejscowości Brożec (rameczki były) wczoraj ok 9 rano :)

Pozdrawiam Kierownika czarnej 156 na legnickich blachach DL64..., Który udowodnił że hamulce w jego alfie są w pełni sprawne i niestraszne im nagłe hamowanie - wczoraj (2011.01.11) na Kosmonautów - Złotniki :)

Nie miałem jak mrugnąć światłami Kierownikowi czarnej 159 DW...PK, Który zatoczył się na parking Legnicka 55 - akurat rozmawiałem przez komórkę tuz przed budynkiem;

Amortyzatory
Powrót