Widziany, Widziana, Widziani :D

Ja mijałem dzisiaj w drodze do Wrocławia czarną 164-kę, a wracając granatową 156-kę (DDZ chyba)... z mojej strony były światełka, ale chyba nie wiedzieli, o co chodzi :)

Aha... jak coś DZA + klubowe ramki to ja :D (inne u mnie w mieście ich nie mają... ;) )

wczoraj we wro mijałem 166 na klubowych ramkach, 147 na milenijnym, pod LM, 159 SW na drodze do DST ;P

pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 DW 29... na ulicy ślicznej we wrocławiu który na mnie trąbił jak mu wyjechałem z prawej na strefie do 30km/h :-)

Byłem dziś na ślicznej, mam ciemną Alfe, rejestracje DW 29.. ale na nikogo dziś nie trąbiłem :P a tym bardziej na Alfe.

trąbiłeś na dużego busa renault mascott (domy pod klucz) wyjechałem ci przed nosem a potem tankowałeś na shellu i poleciałeś w kierunku na strzelin.

---------- Post dodany o godzinie 22:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:40 ----------

no chyba że ktoś inny pipkał

Pozdrowienia i rozpacz dla kierowcy Ar156 szarej z wysoką płetwą na czarnej rejestr. :eek: który uciekał 20 min.temu na placu Grunwaldzkim przed pościgiem policyjnym ford mondeo zielony(drogówka) z kogutem. Człowieku kryminał.

trąbiłeś na dużego busa renault mascott (domy pod klucz) wyjechałem ci przed nosem a potem tankowałeś na shellu i poleciałeś w kierunku na strzelin.

---------- Post dodany o godzinie 22:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:40 ----------

no chyba że ktoś inny pipkał

Ufff, to nie ja :) Ja sobie ze ślicznej w spiską jechałem :) Zbieg okoliczności. Inne godziny pewnie itp

Dziś na Wincentego Pola widziany i ob trąbiony Tremor wraz z jego piękna włoszką :) Z odwzajemnieniem oczywiście :)

stoi w Świebodzicach na wyjezdzie na Jelenią Górę Alfa 166 srebrna, patrząc po wydechu chyba 2.4 Jtd. To ktoś od nas?

dzisiaj ok 12.30 w świndnicy pozdro ręka z kolegą w ciemnej 147. pzdr!!

Wczoraj na ul. Bielawskiej w Dzierżoniowie około godzinki 10:30 rano ciemna 145 na blachach SWD, rączka była, ktoś od Nas? :)

znowu dzisiaj, na drodze ze świebodzic do świdnicy czerowna 155 było pozdro :)

Wczoraj na ul. Sudeckiej koło szpitala kolejowego widziałem 156 SW kameleon TAXI, raczej rzadki widok alfa TAXI :)

to ja dziś około 18:15 na osobowickiej wziąłem udział w spontanicznej kolumnie AR, jechały 4 alfy jedna za drugą, przede mną czerwona 145 do sprzedania na wrocławskich blachach przed 145 - 156 na blachach ZS i przed nią bodajże 155... to był dopiero spontan - fajnie to się zgrało... Ta czerwona 145 to nie wiem może ktoś od nas zauważyłem jakąś nalepkę coś w stylu majówka z Alfa Romeo więc pewnie jakiś klubowicz... ;)

kto stawia czarnule na raclawickiej kolo blokow nr 20?

Amortyzatory
Powrót