Widziany/Widziana, pozdrowienia na drodze

Białe Mito QV skrecające z Toruńskiej w Ostródzką. Mijałem Cię na motocyklu ;)

Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk

Pozdrawiam, ZOO Warszawa.
311.jpg

Ostatnia edycja:
Dziś (znaczy już wczoraj) czarna Alfa WGM Budokrusz Grodzisk Maz. ;)
Dzięki za klucz, odezwij się na priv

czarna 155 WSK65VH, pozdro z al.stanów zjednoczonych o świcie..nie mogę napatrzeć sie na tę cudną 155 :) ...dodam, że nie zajechałam Ci drogi, ani Cie nie strąbiłam haha. wpadaj dzis na spot- będa nowe foty grupowe :)

czarna 155 WSK65VH, pozdro z al.stanów zjednoczonych o świcie..nie mogę napatrzeć sie na tę cudną 155 :) ...dodam, że nie zajechałam Ci drogi, ani Cie nie strąbiłam haha. wpadaj dzis na spot- będa nowe foty grupowe :)

Maja, jakim cudem widziałaś [MENTION=28937]Marcin@romeo[/MENTION] na starych blachach, skoro już ma nowe? :o

Maja, jakim cudem widziałaś [MENTION=28937]Marcin@romeo[/MENTION] na starych blachach, skoro już ma nowe? :o

hmmm może widziała ja tuz przed zmianą blach bo to faktycznie blachy od V6 Marcinowej

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej Brery która przepuściła mnie rano na przejściu w Wwie przy Towarowej i dostała okejkę :)

hmmm może widziała ja tuz przed zmianą blach bo to faktycznie blachy od V6 Marcinowej
No właśnie w tym rzecz, że Maja pozdrowiła Marcina co najmniej tydzień po zmianie. Więc albo Marcin lata 2 paki po mieście na starych tablicach i ma w dupie fotoradary, albo Maja ma baaaaaaaaaardzo wolny internet :D

pozdro dla pana w bialej GTV z ktora mielismy chwile okazje wracac A1ką (pojechał prosto, my do Wawy)
i dzisiejsza giulia veloce czerwona na obwodnicy rozminięta w skręcie w połczyńską (poznańską)

Pozdrowienia dla bardzo zadbanego, czarnego Spidera Phase 1 ;) Minąłeś mnie dzisiaj na skrzyżowaniu Kasprzaka i Ordona około 20.

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Stelvio, mijanej na skrzyżowaniu Żelaznej i Grzybowskiej. Piękny samochodzik :)

Pozdrowienia dla czarnej 159 SW na numerach WR mijanej dziś koło 20:30 na Rysiej. Dzięki za pomachanie [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

I chyba widziałem przed chwila te sama 159 SW na rondzie koło CH Reduta [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdro dla właściciela 147 przed FL na ramkach i felgach Ti- widziana dzisiaj pod stadionem klubu Orzeł na Podskarbińskiej.

Pozdrowienia kierownikowi 159 blaszki L....ramki klubowe. Widziany wczoraj ul. ŚW . WINCENTEGO. Pomachane -odmachane

Pozdrowienia dla ciemnej 146 na WI, chyba boxer. Dzisiaj (ok. 09:00) jechałeś za mną (czarna GT) w okolicach Kawęczyńskiej w Wwie.
I pozdro dla 156 SW na WGR 1.9 JTD, stojącej w Grójcu, przeważnie Mszczonowska.

DSC_0001.JPG
Pozdrowienia dla właściciela Alfy Giulia w Płocku pod cnh...śliczny samochód :)
Widziałem 20 czerwca :)

Amortyzatory
Powrót