• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/Widziana, pozdrowienia na drodze

Pozdro dla właściciela pięknego GTV 3.0 V6 na numerach WND... - mam jedno ale kiedy wreszcie zobaczę cię na lewym pasie? Bo zawsze się strasznie wleczesz na prawym pasie :D
Chyba że to jakieś testy ecodrivingu? :D

Pozdrawiam kierownika Alfy ramki klubowe z nickiem Blaszki WF...:)ale nie przeczytałem jakim.. widziany dzisiaj godzina 3 nad ranem ul. Kobielska przy wjeździe na parkingi podziemne. .

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia kierownikowi widziany teraz czyli 18:16..Wisłę Strada kierunek Mokotów. Jasna alfa 159 blaszki TST 43...Ramki klubowe , ale hmm czyżby pisało Warszawscy Alfaholicy? ?:)..

Hmm a dlaczego ja takich nie mam;)i o nich nie słyszałem. ..Jeżeli TST może mieć to i BBI chyba tez:)

Michał uwierz z miłą chęcią bo bardzo mi brakuje spotów. ..Ale ostatnie miesiące to czwartki ciężko jest:(. Ale obiecuję ze będzie poprawa. Widzę dużo jeździ po Wawie a ja ich nie znam to już źle bardzo źle :)

Przecież wiesz ze do Was na chwile nie ma co jechać :)te piwka bez %trzeba wypić razem:)

Wczoraj po 19 przy Dekadzie w Grójcu czerwona 156, oramkowana na WM :) pozdro!

Pozdro dla oramkowanej 166 fl na SC mijanej dzisiaj w Janówku koło Grójca :) Pomachane :)

Pozdrowienia dla czerwonej Giulliety na forumowych ramkach, blachy WK, zaparkowanej tuż obok mnie w poniedziałek na Lazurowej

Pozdrowienia dla kilku oramkowanych ALF widzianych w okolicach Łazienkowskiej w piątek wieczorem - niestety śledzie wygrały

Pozdrowienia [emoji4]
122.jpg
123.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrowienia dla właściciela pięknej i zadbanej 159-ki SW w kolorze czarnym na blachach LB ..... w naszych ramkach, którą dzisiaj (10.07.17 r) około godz 12:00 spotkałem zaparkowaną na ul. Merliniego w W-wie v/v basenu Warszawianki. Nawet chwilę czekałem mając nadzieję spotkać szczęśliwego właściciela, ale niestety nie udało się.

a czy kojarzy ktoś 166 w Warszawie z ramkami alfaholików? [notranslate]Alfa[/notranslate] na taxi - rzadkość, ale jeszcze dodatkowo alfaholicka? Byłem zaskoczony.

166 na taksie jeździ po Warszawie, to chyba 2.0 TS, w kolorze Nero Volcano. Podkładki Alfaholików ma a i owszem ;)

O ile dobrze pamiętam jest ta osoba na naszym forum, i nawet kiedyś oferowała tańsze przejazdy :)

Amortyzatory
Powrót