Widziany/Widziana, pozdrowienia na drodze

Pozdrowienia dla kierowców 156 SW i 159 oba na klubowych ramkach (jak się nie mylę), widzianych dzisiaj ok 07:00 na S8 jeszcze przed zjazdem na Prymasa

Pozdrowienia na kierownika ewentualnie kierowniczki oramkowanej147 widzianej dziś na parkingu biedronki w Zielonce.

Załączniki

• IMG_20170213_090837893.jpg
    IMG_20170213_090837893.jpg
    80.1 KB · Wyświetleń: 15
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 159 WSC, która jechała dzisiaj za mną na terenie P3 w miejscowości Błonie- Pass

A w Warszawie Giuliów jak mrówków:)Jedynie przez ostatnie 30 minut dwie widziane i oczywiście pozdrawiam kierowników :)Jedna na Wybrzeży Kosciuszkowskim widziana Giulia Q ramki SB.... Oczywiście znana nam z Zachar Off:) fajnie ryczala w tunelu;)a druga czerwona czarne fele zaparkowana na ul. Parkingowej.

Napisane na Commodore C64..;)

Pozdrowienia dla Alfaholika z GTV w Arkadii IMG_2543.jpg

Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk

Pozdrowienia dla kolegi z Siedlec ,srebrny sedan 159 z ramkami klubowymi zaparkowany koło ogrodniczego na Kilińskiego około 15.20
Rozglądałem się żeby zaparkować obok ale w tym miejscu o tej porze to cud dorwać miejscówkę a była by fajna fotka z takim samym kolorkiem ale SW

Dziękuję za zaproszenie włożone za wycieraczkę na ul. Zielone Zacisze. Podkładki cuoresportivo.pl widocznie zmyliły kolegę/koleżankę. Jestem, jestem. Hej.

Dzisiaj koło godziny 8:00 na Mordorze, na skrzyżowaniu Wołoskiej i Domaniewskiej czerwone 159 w sedanie - blachy o ile dobrze pamiętam WH...

Pozdrawiam kierownika ;)

T.

Pozdrawiam . Kierownika chyba:)147 srebrna WY....ramki klubowe. Widziany Wał Miedzeszynski kierunek siekierki Czwartek godzina 23:45.

Dziś dwie jednocześnie - Alfa 166, WPI na taksówce, ciemny kolor, druga to GT. Godz. 12.30, na wysokości Bartyckiej, obie z ramkami.

Pozdrawiam bordową GT na tablicach WD z ramkami klubowymi. Widzę Cie z okna w pracy. Alfa stoi pod budowanym salonem Porsche przy ul. Sekundowej.

Dodatkowo pozdrawiam piekną srebrną Gulie jadącą w sobote ok. 13-14 ze strony Warszawy w stronę Grójca. Tablice nie pamietam dokładnie ale chyba RZ . Byłam tak zafascynowana Gaulią że nie mogłam się skupić na jeździe. Matulu jakie to piękne auto!

Pozdrowienia dla oramkowanej jasnej 147 na numerach LBL mijanej dziś na Moscie Poniatowskiego (niedziela 12.03, tuż po 18-ej). Mrugalem [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam kierowniczke czarnej Alfy GTV widziana ul. Kruczkowskiego dzisiaj godzina 15:15
238.jpg

Jeszcze jedne pozdrowienia kierownicce Alfa 147 ciemna ul. Kruczkowskiego wyjazd z garażu :)ach te spojrzenie :)

304.jpg

Pozdrawiam kierownika Mito z Legionowa :D
Widziane pod szkoła WIT :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej GTA (WY) śmigającej po Czerniakowskiej
światełka i łapka była

Pozdrowienia kierownikowi lub kierownicce Alfy 159 ramki klubowe. Zaparkowana przy ul. Białostockiej u mnie na osiedlu:)
491.jpg

Amortyzatory
Powrót