Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wydech zamierzam zmienić jakoś w listopadzie i raczej zdecyduje się na polską produkcję z mg. Wiem, że już robili jedno Veloce z Warszawy nawet podesłali zdjęcia, chciałbym jednak usłyszeć jak brzmi.
CHECKPOINT
Zrobione ponad 11000 km. Zero problemów, samochód sprawdza się bardzo dobrze, radość z jazdy dalej na najwyższym poziomie! Średnie całkowite spalanie to 11.7/100. Spalanie na trasie Kraków-Budapeszt-Kraków 8.0/100 ( jazda raczej ekonomiczna z szybkimi i dynamicznymi kawałkami ). Jedno bardzo ważne spostrzeżenie a raczej potwierdzenie wcześniejszych doświadczeń- auto radzi sobie świetnie w zakrętach i chce to bardzo wyrażnie napisać ponieważ występuje tutaj masakracja konkurentów. Nie chce tego pisać poraz kolejny jednak warto to podkreślić. Czujesz się pratycznie przyklejony do drogi, masz wrażenie bardzo stabilnej jazdy przy dość dużych prędkościach nawet na śliskiej nawierzchni. Największe porównanie mam z BMW 330i i są to zupełnie dwa inne samochody, jeśli chodzi o prowadzenie to [notranslate]Alfa[/notranslate] bije na głowę konkurenta. Odczucia z jazdy zupełnie inne. Podobnie ma się sprawa z zawieszeniem, nie jest tak twarde, nie czuć wszystkich nierówności a jednak prowadzi się doskonale![]()
Wydech robili Łukaszowi i podkręcili go dość subtelnie - tam jest trochę kompromisu w kwestii głośności (mnie się podoba). Możesz pójść tez w wersje hardcorowa i poprosić o takie nastawy jak ma warsZawska "mg motorsport giulietta" na ytich spora zaleta jest to ze robią Ci tak jak chcesz, a nie tak jak im wyjdzie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Właśnie mi chodzi raczej o coś subtelnego jednak bardziej wyrazistegoDzięki makaronek! Będę z nimi rozmawiał w listopadzie także na pewno znajdziemy jakiś kompromis. A ty masz jakieś plany?
Garraty fajnie się patrzy na to jaki jesteś zadowolony z Julii. Mam nadzieję, że zostaniesz w loży zadowolonych i że usterki Cię ominą, może kiedyś się spotkamy na Krakowskich ulicach.
Statyczny dziękiTak naprawdę jest to jeden z najbardziej bezawaryjnych samochodów póki co jakie miałem a do tego prowadzi się świetnie. Może czasem jestem zbyt entuzjastyczny ale jest to uzasadnione bo nigdy nie jeździłem samochodem, który tak się porowadzi i daje tyle satysfakcji z jazdy. Dlatego za kilka lat w garażu będzie stała Q, jeszcze tylko moją drugą połówkę muszę przekonać bo myśli, że Veloce jest już za szybkie hue hue...
U mnie prawdopodobnie 2x70mm plus końcówki wykonane z carbonu![]()