Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pytanie, bo nie jestem pewien. Można te mapy zainstalować na starej licencji z wersji 50163 z 2023 roku?
Ja i tak mapy wgrywam jeśli już chyba z nudów, korzystam z Waze pod Carplay więc te mapy to tak na wszelki wypadek tylko.Wszystko racja, niestety dobre rzadko jest wieczne. Ściągaj więc póki działa :-). Wyjątkowo nawet wczoraj szybki download, 5 minut mi zajął.
A dostęp przez MyAlfaConnect to jest wieczny czy to inny serwis niż "alfa connected services", bo to mi działa.
Sorry że tak pytam ale nawalili tych opcji że już się gubię co od czego, zresztą nawet facet w ASO powiedział, że u nich to tylko jeden gość ogarnia ale jest chory a inni nie wiedzą co do czego...
Działa mapa z linka z plikiem licencji sprzed 4 lat (5 spacji w środku). Mapa 24.0 / 2024.09.
Tylko korki mi zniknęły, pewnie wraz z końcem subskrypcji szlag trafił dostęp do serwera z traffikiem tylko nie zauważyłem wcześniej (?!).