• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[Giulia] Wbudowana nawigacja

Apropo tego chińskiego boxa - pisałem w innym wątku ale niestety moje pytanie pozostało bez odpowiedzi - Podłączyłem moduł Anyfar, wszystko działa prawidłowo prócz dźwięku z aplikacji, cały czas jest radio i nie wycisza go gdy np. jest dźwięk z nawigacji lub z Dezzera, telefon działa prawidłowo. Coś trzeba ustawić w menu radia? - w czym może być problem?

Kamera nie jest mi do niczego potrzebna. Lata doświadczeń wystarczy. Kamery są dla lamusów ;)

Apropo tego chińskiego boxa - pisałem w innym wątku ale niestety moje pytanie pozostało bez odpowiedzi - Podłączyłem moduł Anyfar, wszystko działa prawidłowo prócz dźwięku z aplikacji, cały czas jest radio i nie wycisza go gdy np. jest dźwięk z nawigacji lub z Dezzera, telefon działa prawidłowo. Coś trzeba ustawić w menu radia? - w czym może być problem?
Przeszukałem trochę internety i to jest cecha urządzenia.

Przeszukałem trochę internety i to jest cecha urządzenia.
No właśnie było polecane przez kilku użytkowników stąd zdecydowałem się na zakup. Ciekaw jestem czy u nich wszystko działa jak trzeba. Bo mając dźwięk CP z telefonu a obraz z wbudowanego wyświetlacza to taki półśrodek.

Amortyzatory
Powrót