bonzaj
Nowy
Czyli wg Ciebie konstruktorzy vemy chcieli zmodernizowac wachacz nie wiedząc na jakiej zasadzie działa- pogratulowac skromnościvemy z kalamitkami są efektem błędu w rozumowaniu???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czyli wg Ciebie konstruktorzy vemy chcieli zmodernizowac wachacz nie wiedząc na jakiej zasadzie działa- pogratulowac skromnościvemy z kalamitkami są efektem błędu w rozumowaniu???
Dziękuje za odpowiedź i chciałbym poznac zdanie Pabla i Sedici![]()
Ile razy trzeba jeszcze powtórzyć, że te vemy z kalamitkami są efektem błędu w rozumowaniu??? Wahacz nie powinien się obracać na gumie.
Wybij sworzeń i poruszaj ramieniem przykręconym z odpowiednią siła do uchwytu; najbardziej oczywiste rzeczy są najtrudniejsze do zrozumieniaWyjmij sobie wahacz razem z ramieniem, poruszaj nim i zobaczysz, która część pracuje.
Dziękuje za odpowiedź i chciałbym poznac zdanie Pabla i Sedici![]()
Wybij sworzeń i poruszaj ramieniem przykręconym z odpowiednią siła do uchwytu; najbardziej oczywiste rzeczy są najtrudniejsze do zrozumienia
Wolne jest i nie ma co robicpo co to całe p*****lenie?
Problem ze skrzypiącymi tulejami istniało od zawsze. Miało nie skrzypieć i nie skrzypi - efekt osiągnięty.
Moim zdaniem nie jest istotne czy człowiek który to wykonał wykorzystał mózg czy nie bo liczy się efekt!
Konstrukcja sprawdza się w praktyce więc po co to całe p*****lenie?
Ponieważ ruch wachacza nie dawał mi spokoju, sprawdziłem organoleptycznie,mam prawie nowe TRW- i muszę przyznac ,że rację mieli koledzy Pablo, Sedici, Mac!ek,Qba, jeśli kogoś pominąłem to przez zapomnienie. Tuleja gumowa jest nieruchoma względem wachacza ,całośc pracuje wokół małej stalowej tulei. Chyba powinienem
:beer: