maxspeed198
Nowy
- Auto
- Veloce 2020 FL 280KM Rosso Competizione
Zrobiłem krótki filmik na którym słychać wspomniane przeze mnie piszczenie https://streamable.com/4j2h78
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zrobiłem krótki filmik na którym słychać wspomniane przeze mnie piszczenie https://streamable.com/4j2h78
To nawet moim zdaniem nie to, że TTTM, tylko to zupełnie normalne.TTTM - u mnie jak u innych tak samo
To nawet moim zdaniem nie to, że TTTM, tylko to zupełnie normalne.
Jak normalne??
Długo to tak piszczy?
Masakra jakaś.
Jak czytam wątki o Giulii to mam wrażenie, że wreszcie AR zrobiło porządny samochód, wszystko działa jak należy itd. A potem czytam takie coś (nie pierwszy raz) i dochodzę do wniosku, że jest jak zawsze - auto świetnie jeździ, a resztę zawsze da się jakoś wytłumaczyć. Już nawet nie "TTTM", ale "to normalne"![]()
Ja w Giulii na sporo rzeczy nie zwróciłem w ogóle uwagi, zanim nie zacząłem przeglądać forum, nie przeszkadzały mi jakoś specjalnie.
Szczerze mówiąc to słuchałem ten filmik kilka razy i nic oprócz pracy wzbudzenia jakiegoś sterownika nie słyszałem, to o to chodzi czy jest coś innego a ja powinienem się udać do laryngologa?Jak normalne??
Długo to tak piszczy?
Masakra jakaś.
Nie miałem okazji sprawdzić jak długo to trwa natomiast na pewno jak przychodzę do samochodu po czasie to już to piszczenie nie występuje.Długo to tak piszczy?
W filmiku trudno to oddać ale na żywo jest to wyraźnie słyszalne. Może będę miał okazję nagrać filmik w cichszym garażu to wrzucę przy okazjiSzczerze mówiąc to słuchałem ten filmik kilka razy i nic oprócz pracy wzbudzenia jakiegoś sterownika nie słyszałem
Nie no już nie przesadzajcie, w wielu markach słychać przekaźniki czy pracę jakiś sterowników, szukacie już wacka do d..y naprawdę.Po prostu Alfa jest autem, które cały czas komunikuje sie z kierowcą. Ona mówi "jestem przy tobie" poprzez te wszystkie odglosy.
Stara dobra motoryzacja, tu w nowoczesnym wydaniu.
Po prostu Alfa jest autem, które cały czas komunikuje sie z kierowcą. Ona mówi "jestem przy tobie" poprzez te wszystkie odglosy.
Stara dobra motoryzacja, tu w nowoczesnym wydaniu.
Nie no już nie przesadzajcie, w wielu markach słychać przekaźniki czy pracę jakiś sterowników, szukacie już wacka do d..y naprawdę.
Wiem, że to napisałeś ironicznie, bardziej napisałem to akurat ogólnie o tym wątku, bo przecież to normalny dźwięk, a można wywnioskować jakby jakaś awaria się pojawiłaOj widzę, że z żartami nie wszyscy sobie radzą