Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
160 to ja jeżdżę koło domu. Jak mi się NIE spieszy nigdzie.160 km/h - stwierdziłem, że jeszcze chcę pożyć i dalej nie cisnę. Nasze drogi są tak nieprzewidywalne, że ja to pier....
246 to prędkość maksymalna, 260 to po modach czy na mniejszych kółkach ;-)
nie jestem zwolennikiem rozwijania pełnej mocy dla zabawy
To może być przyczyna. Według instrukcji powinny być opony 185/65 więc Twoje mają 13mm więcej średnicy.koła 195/65 r15
Ok, zakładamy, że tak jest - ale w drugiej 156 też są takie koła ( 195/65 r15) i pokazuje prawidłowo, w trzeciej 205/55 r16 - też prawidłowo (tzn. więcej niż w rzeczywistości) hmm???To może być przyczyna. Według instrukcji powinny być opony 185/65 więc Twoje mają 13mm więcej średnicy.
U mnie przy różnych kołach licznik pokazuje tą samą prędkość przy tych samych obrotach, ale GPS wyłapuje różnicę 5km/h.
No to jedyne co mi przychodzi do głowy to przestawiona wskazówka prędkościomierza.Ok, zakładamy, że tak jest - ale w drugiej 156 też są takie koła ( 195/65 r15) i pokazuje prawidłowo, w trzeciej 205/55 r16 - też prawidłowo (tzn. więcej niż w rzeczywistości) hmm???