V
VIECIO
Guest
O kurcze... dzięki za info... ja mam chyba filtrona:/ ale wymienię na MANA skoro tak mówicie a przy okazji może rozrząd z wariatem itp.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
tez mam filtrona, jak by nie bylo i tez juz slyszalam o problemach z ta firma. coz ja moge zalozyc do mojej dziewczynki zatem? zrobie jak radzicie chlopaki i zabiore sie za wymiane w jak najblizszym czasie. pozdrawiam
Ja się zaopatruje w filtry olejowe UFI.
Jestem dokładnie tego samego zdania.przecież każdy producent musi spełniac jakies normy przy produkcji. To już chyba nie te czasy, że kto chce robi co chce i jak chce.
Ja dzisiaj byłem w sklepie i dałem 18zeta za oryginalny UFI made in Italyw sklepie w którym ja kupuję zawsze proszę o jakiś lepszy filtr olejowy i przynośi UFI
A ten filtr ma ten nieszczęsny zaworek czy nie?Ja dzisiaj byłem w sklepie i dałem 18zeta za oryginalny UFI made in Italy
Podróbki są po 13zeta, różnica mała- można zaszaleć![]()
Ma ten zaworek (sprężyna) numer się zgadza.A ten filtr ma ten nieszczęsny zaworek czy nie?
Ja tylko dziele się moją wiedzą, nie robię reklamy tylko informujeA inna firma może się wzbogacić- podajcie tylko konkretną nazwę![]()
Ja mam filtrona i jestem troche sflustrowany...
Swoja drogą, przecież każdy producent musi spełniac jakies normy przy produkcji. To już chyba nie te czasy, że kto chce robi co chce i jak chce.
No tylko pytanie kto miałby te normy wyznaczać? ISO to tylko suche procedury środowiskowe, czy jakościowe nie odnoszące się do konkretnego produktu. Imho w przypadku firmy takiej jak filtron to wyłącznie kwestia wewnętrznej polityki jakościowej firmy. Resztę załatwia rynek - pewnie mało jest reklamacji/trudno udowodnić winę producenta filtra, a i tak większość klientów(szczególnie w Pl) chce taniej to dostają taniej, tyle że coś za coś.