• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Uszkodzenie świateł drogowych

Jeśli tak jest jak mówisz to faktycznie samo SEO robi robotę wystarczająco.

Za chwile bedzie immo z alarmem również bazujacym na gsensorze 3 osiowym ode mnie wiec i na lawete pomoże. A sam radar pro forma zabezpeczylem wtyczke opaska, radar dobezpieczony 2 grubymi trytytkami -wlasciwie jego klips(nie bylo czasu na cos lepszego) do tego maskownica przyklejona na dobre. Z rozpedu olej zdecydowalem sie wymienic, brak wprawy wiec jutro czeka mnie czyszczenie plamy na kostce inaczej zona mnie zabije:)

Za chwile bedzie immo z alarmem również bazujacym na gsensorze 3 osiowym ode mnie wiec i na lawete pomoże. A sam radar pro forma zabezpeczylem wtyczke opaska, radar dobezpieczony 2 grubymi trytytkami -wlasciwie jego klips(nie bylo czasu na cos lepszego) do tego maskownica przyklejona na dobre. Z rozpedu olej zdecydowalem sie wymienic, brak wprawy wiec jutro czeka mnie czyszczenie plamy na kostce inaczej zona mnie zabije:)

Korek spustowy w dół to dużo lepsze rozwiązanie niż w bok. Za pierwszym razem też uwaliłem, na szczęście posadzke w garażu.

Amortyzatory
Powrót