grucha2666
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Q
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja obecnie zaczynam szłyszeć uszczelki w drzwiach kierowcy i tylnych prawych. Szczególnie jak nadwozie pracuje na nierównościach![]()
ludzie się na to skarżyli w pierwszych egzemplarzach. gdzieś na forum (chyba alfaowner) wyczytałem że na wiosnę 2017 była zmiana uszczelek, ale to niesprawdzona informacjaA propos uszczelek... u Was też występuje wrażenie niedomkniętych drzwi?
Znaczy czy słychać szum z zewnątrz przy trochę większej prędkości?

Cześć!
Odebrałem dzisiaj swoją Giulię i chciałbym wrócić do poruszanego już tu tematu tablicy rejestracyjnej i wariujących przednich czujników parkowania.
Krótko po wyjeździe z salonu okazało się że przy każdym zatrzymaniu się przednie czujniki wykrywają przeszkodę (mimo że jej nie ma), a czasami wyświetla się też komunikat o możliwym zabrudzeniu czujników.
Wklejam zdjęcie jak zamontowana jest tablica rejestracyjna. Czy ona może być przyczyną?
Z tematem oczywiście wrócę do salonu w poniedziałek, ale z ciekawości pytam Was już dzisiaj.
Pokaż załącznik 256397
nie montowalem tel podkladki (zabronilem ASO ja montowac przed wydaniem) i sam jeszczecw ASO sobie przykleilem rehestracje. noim zdaniem tsk wyglada najlepiej.Hmm, dzięki za radę, ale narazie nie będę nic kleił do lakieru. Auto jeszcze wybiera się do detailingowca na zabezpieczenie lakieru powłoką. W sumie po nałożeniu powłoki też nie chciałbym kleić do lakieru.
[MENTION=20089]epsonix[/MENTION] a próbowałeś może kleić/przykręcać tablicę do tej płaskiej (chyba fabrycznej) podkładki?